KPN Sim only

KPN richt zich al ruim 150 jaar op de telecommunicatie, waardoor zij de wens van de klant als een van de beste kent! Dit helpt de provider om tot op vandaag de dag zeer passende KPN sim only abonnementen aan te bieden, wat weer voordelen biedt voor jou als klant. KPN doet alles om tevreden klanten aan zich te binden en dat is te merken. Alles over sim only abonnementen van KPN lees je op deze pagina.

Waarom een KPN sim only abonnement?

  • Maandelijks €5,- korting bij meerdere abonnementen op 1 adres
  • Onderling gratis bellen en MB’s delen
  • Zeer snel en betrouwbaar 4G netwerk
  • Je abonnement maandelijks naar wens aanpassen om kosten te besparen!

Sim only abonnementen van KPN

In de vergelijker hieronder kun je de KPN sim only abonnementen met elkaar vergelijken, of met de sim only abonnementen van andere providers. Een sim only van KPN houdt in dat je alleen een abonnement neemt op de mobiele diensten van de provider.

KPN Sim only abonnementen vergelijken

Met een sim only van KPN heb je de keuze uit momenteel 6 verschillende bundels die bestaan uit een combinatie van belminuten, sms’jes en internet MB’s. Mobiel internet is de tegenwoordig de populairste dienst die providers aanbieden, maar omdat niet iedereen hier behoefte aan heeft, is er ook een KPN sim only abonnement zonder internet. Deze bestaat uit 150 belminuten of sms’jes, voor €13,50 per maand (tweejarig abonnement). De overige bundels zijn hieronder weergegeven.

Sim onlyBelminutenSmsMBPrijs per maand (2 jaar)Prijs per maand (1 jaar)
KPN zonder data150 belminutenof 150 sms-€13,50€16,-
KPN Nederland bundel200 belminutenof 200 sms1000 MB€20,-€22,50
KPN EUOnbeperktOnbeperkt1000 MB€25,-€30,-
KPN EUOnbeperktOnbeperkt5 GB€28,-€32,50
KPN EUOnbeperktOnbeperkt10 GB + Spotify€38,-€42,50
KPN EU + USAOnbeperktOnbeperkt20 GB + Spotify€99,-€104,-

Is je internetbundel op maar het einde van de maand nog niet in zicht? Dan kun je data bijkopen. Je betaalt €2,50 voor 250MB of €7,50 voor 1GB. Je activeert deze extra bundel door de hoeveelheid van de databundel + aan te smssen naar 1266 (250MB aan / 1000MB aan).

Combivoordeel bij een sim only KPN

Een KPN sim only mag dan misschien niet de goedkoopste keuze zijn, je bent wel altijd verzekerd van een goede verbinding en goede service. Daarnaast biedt KPN ook veel andere kortingen, zoals combivoordeel. Dit houdt in wanneer je meerdere (sim only) abonnementen op 1 adres afsluit, je per extra abonnement iedere maand €5,- korting krijgt! Per abonnement scheelt dit gewoon €60,- per maand, waardoor de duurdere KPN sim only’s een stuk aantrekkelijker worden. Daarnaast profiteer je ook nog van onderling MB’s delen en onderling gratis bellen.
Ook in combinatie met een alles in 1 abonnement van KPN krijg je kortingen!

Sim only voor kinderen

KPN heeft een speciale kind sim only voor wanneer jijals ouder een KPN mobiel abonnement hebt. Sluit je een KPN abonnement af en wil je ook direct een geschikte sim only abonnement voor je kind? Dan is de KPN kind sim only een aanrader. Met dit abonnement heb je toezicht op het verbruik, je kind kan geen gebruik maken van extra bundels en je krijgt maandelijks een factuur voor jullie beiden. Klik de onderstaande bestelknop voor meer informatie.

KPN opzeggen en contractduur

Zoals je ziet kun je kiezen uit een tweejarige sim only en een eenjarige sim only. De tweejarige sim only abonnementen zijn altijd het goedkoopst, maar hier zit je dan wel 2 jaar aan vast. Je zult voor jezelf moeten afwegen of de voordelen tegen de nadelen opwegen. Als je een goed inzicht hebt in wat je maandelijks gebruikt, kun je het beste kiezen voor een tweejarig sim only abonnement. Je bespaart dan namelijk al snel iedere maand €5,-. Tip: Je kunt beter kiezen voor een iets kleiner abonnement dan je denkt te gaan gebruiken, omdat je altijd naar boven kunt bijstellen. Je kunt ook naar beneden bijstellen, maar nooit lager als de sim only waarvoor je bent ingestapt.

Voorwaarden KPN

Wanneer je een KPN sim only abonnement afsluit, moet je weten dat je aan bepaalde voorwaarden vastzit. Dit zijn;

  • Kies je voor een KPN zorgeloos abonnement met onbeperkt bellen? Dan kun je ook echt onbeperkt bellen, maar niet naar nummers buiten de Europese Unie en ook niet naar betaalde servicenummers. Hiervoor betaal je extra naast je sim only abonnementskosten
  • Is je bundel op? Dan kun je blijven internetten, maar dan wel tegen een lagere snelheid van 64 kb/s.
  • Zorgeloos bellen kun je in de hele EU gebruiken, maar hierop zit wel een limiet van 60 dagen per jaar wanneer je buiten Nederland bent.
  • Overig tegoed uit je bundel kun je niet meenemen naar de volgende maand.
  • Sim only’s KPN zijn maandelijks aanpasbaar, maar nooit lager dan het abonnement waarin je bent ingestapt.

Internetsnelheid KPN sim only

KPN heeft een eigen netwerk en heeft hierop een snelle internetverbinding uitgerold. De internetsnelheid van het 4G netwerk is momenteel maximaal 75 mb/s en de gemiddelde snelheid is 20 mb/s. Dit 4G netwerk is vanuit ruim 90% in Nederland te bereiken, slechts vanuit enkele natuurgebieden zal je dit netwerk niet ontvangen. Het supersnelle 4G+ netwerk met een maximale snelheid van 225 mb/s en gemiddelde snelheid van 50mb/s dekt een veel kleiner deel in Nederland, maar hier wordt aan gewerkt.

Over KPN als provider

KPN is al sinds jaar en dag een betrouwbare telecom provider. De roots van KPN liggen in de 19e eeuw, toen men nog communiceerde via telegrammen. Dat bestaat natuurlijk tegenwoordig allang al niet meer, want de communicatietechnieken zijn wat dat betreft 260 graden veranderd door de jaren heen. KPN is altijd een voorloper geweest bij nieuwe technologieën en kent de wens van de klant als een van de beste!
KPN is de grootste telecomprovider op de Nederlandse markt. Naast het eigen merk voert KPN namelijk nog andere merken, die zich met hun eigen community allemaal op een andere doelgroep richten. Zo zijn de merken Simyo, Telfort, Yes Telecom en Ortel Mobile allemaal onderdeel van KPN. Daarnaast zijn er nog veel andere telecom providers die gebruik maken van het netwerk van KPN, omdat dit netwerk zeer snel en betrouwbaar is. Dit zijn onder andere: Youfone, Robin Mobile, Lebara, Aldi Talk, AH Mobiel en Lycamobile.

KPN ervaringen

Wat vind jij van de sim only abonnementen van KPN of wil je iets kwijt over andere KPN ervaringen? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten op deze pagina. Ook als je vragen hebt over de KPN sim only’s horen wij dat graag! Het team achter SimOnlyCheck helpt jou graag op weg.