Wil je vooral veel flexibiliteit en vrijheid in je sim only abonnement, terwijl je hier ook nog eens goedkoop mee uit bent? Kijk dan eens naar de Hollandsnieuwe sim only abonnementen. Hollandsnieuwe biedt namelijk unieke bundels, omdat je deze zelf kunt samenstellen. Iedere maand opnieuw. Je kunt zelf kiezen of je het maandelijkse tegoed opmaakt aan belminuten, MB’s of sms’jes of een mooie combinatie hiervan maakt. Daarnaast heeft een Hollandsnieuwe sim only ook wat weg van een prepaid simkaart, omdat je nooit over je abonnement heen kunt gaan. Hierdoor sta je dus ook niet plotseling voor onverwachte hoge kosten. Klinkt dit je goed in de oren? Lees dan snel verder.

Sim only Hollandsnieuwe

Wanneer je kiest voor een sim only van Hollandsnieuwe, kies je voor:
✓ Flexibel je abonnement naar wens invullen. Perfect afgestemd op jouw verbruik.
✓ 100% controle over je kosten: Maandelijks omhoog of omlaag aan te passen.
✓ Voorkom onverwachte extra kosten met Hollandsnieuwe
✓ Mobiele diensten via een stabiel & snel netwerk te ontvangen
✓ Opwaarderen mogelijk!
✓ Altijd een waarschuwing als je bundel bijna leeg is

In de onderstaande vergelijker zie je het sim only aanbod van Hollandsnieuwe op een rijtje staan. Een geschikte sim only van Hollandsnieuwe gevonden? Klik op ‘Bekijk’ om een sim only abonnement af te sluiten!

Hollandsnieuwe abonnementen vergelijken

Welke Hollandsnieuwe sim only past het beste bij jou? Zoals we in de inleiding al hebben toegelicht kun je de bundels zelf naar wens inrichting qua belminuten, internet MB’s en sms’jes. Hieronder tonen we eerst de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe die momenteel verkrijgbaar zijn, daaronder zullen we hier meer over uitleggen. Het bestellen van een Hollandsnieuwe sim only kan direct via onderstaande tabel door op een van de bestelknoppen te klikken.

AbonnementAantal MB/belminuten/SMSTarieven 2 jarig contractTarieven 1 jarig contractTarieven maandelijks opzegbaar contract
Sim only 10001000 MB/belminuten/SMS€7,50€8,50€9,50Bestellen
Sim only 20002000 MB/belminuten/SMS€8,50€9,50€10,50Bestellen
Sim only 40004000 MB/belminuten/SMS€10,-€11,-€12,-Bestellen
Sim only 60006000 MB/belminuten/SMS€12,50€13,50€14,50Bestellen

Let op: Bovenstaande abonnement zijn tegenwoordig allemaal verkrijgbaar via het 4G netwerk. Voor €2,- extra per maand kun je bij elke bundel tevens onbeperkt bellen en sms’en.

Bij Hollandsnieuwe sim only kies je voor een bundel met het aantal eenheden die jij maandelijks denkt nodig te hebben. Stel je kiest voor de sim only 2000. Dan betekent dit dat je maandelijks tot 2000 eenheden kunt bellen, sms’en en internetten (per MB). Je hoeft dit niet eerlijk te verdelen, je kunt bijvoorbeeld voor 1000 MB internetten en 1000 minuten bellen, of helemaal niet bellen & sms’en, maar alle 2000 eenheden op te maken aan MB’s. Super flexibel dus! Zo betaal je nooit voor diensten die je niet gebruikt!

Je kunt je abonnement ook maandelijks omhoog of omlaag aanpassen, zodat je iedere maand een abonnement hebt dan precies bij jouw gebruik past! Je doet dit via ‘Mijn Hollandsnieuwe’, zodat je altijd volledige controle over je kosten hebt.

Hollandsnieuwe sim only internetsnelheid

Bij de abonnementen heb je internet via het 4G netwerk. Voor gebruik maken van het 4G netwerk betaal je iedere maand €1,- extra. De internetsnelheden zijn als volgt:

  • 4G: Maximale downloadsnelheid van 350 Mbps en uploadsnelheid van 50 Mbps.

Hollandsnieuwe netwerk

Hollandsnieuwe is een virtuele provider zonder eigen netwerk en maakt daarom gebruik van het netwerk van Vodafone. Je kunt daarom bij Hollandsnieuwe rekenen op dezelfde internetsnelheden en hetzelfde bereik als Vodafone. Wil je weten of met Hollandsnieuwe een goede dekking hebt op jouw locatie, dus zul je de dekkingskaart van Vodafone moeten bekijken.

Hollandsnieuwe 4G

Hollandsnieuwe heeft sinds kort de overstap gemaakt naar het zeer snelle 4G netwerk. Hiervoor gebruikt de provider het netwerk van Vodafone. De maximaal haalbare downloadsnelheid is dan ook gelijk aan die van Vodafone, namelijk 150 Mbps. Hollandsnieuwe was één van de laatste sim only providers die de overstap maakte naar het 4G netwerk in Nederland.

Voorwaarden Hollandsnieuwe

Als je maandelijkse bundel op is, kun je met een Hollandsnieuwe sim only geen gebruik meer maken van mobiele diensten. Dit wordt gedaan zodat je beschermd wordt tegen onverwachte hoge kosten. Het is wel mogelijk om extra beltegoed op te waarderen, waarmee je tegen een nog lager tarief kunt blijven bellen, internetten en sms’en. Dit is zeer uniek voor een sim only aanbieder!

Hollandsnieuwe abonnement verlengen en contractduur

Je kunt bij Hollandsnieuwe kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement, of voor een sim only van 1 of 2 jaar. Wanneer je kiest voor een sim only 1 jaar ben je maandelijks een euro duurder uit dan wanneer je kiest voor een tweejarig sim only abonnement. Bij een maandelijks opzegbaar abonnement komt daar nog eens een euro bovenop.

Over Hollandsnieuwe als provider

Hollandsnieuwe is een vrij nieuwe sim only aanbieder op de markt. Deze provider wilt de consument de vrijheid geven om precies af te nemen wat hij of zij nodig heeft en niet hoeft te betalen voor diensten die niet gebruikt worden. Als je tegoed bijna op is, waarschuwt Hollandsnieuwe je middels een sms. Op deze manier staat de provider voor eenvoud, flexibiliteit en transparantie, om de wensen van de klant zo goed mogelijk in te vullen.

Hollandsnieuwe sim only is een provider die alleen sim only abonnementen aanbiedt. Wel heb je hierbij ook de mogelijkheid om dit te combineren met de koop van een telefoon. Deze telefoon op afbetaling kun je aanschaffen voor maximaal €10,- per maand. Het overige bedrag zul je gelijk bij afsluiting van de sim only moeten betalen, zodat je niet BKR-geregistreerd wordt.

Hollandsnieuwe ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met deze provider? Laat het ons weten middels een reactie.