Written by Donat Berisha

Providers verlengen Black Friday sim only deals

In de sim only wereld waren de Black Friday acties opnieuw een groot succes, ook in 2020. Vele telecomaanbieders hebben gestunt met interessante aanbiedingen. Het was zelfs zo een succes, dat meerdere providers ervoor hebben gekozen om hun Black Friday deals te verlengen! Daardoor kun jij nog steeds kiezen voor een mooie actie. Ben je benieuwd wat de best verlengde deals zijn? En voor hoe lang zijn deze deals eigenlijk geldig? Lees snel verder voor meer informatie!

Top 5 verlengde Black Friday sim only deals

De meeste deals zijn aanbiedingen waarbij je eenmalige korting krijgt, aangezien je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dit geldt echter niet voor alle deals. Hieronder zie je een tabel met de top 5 verlengde Black Friday sim only acties. Zie je soortgelijke deals staan? Kies dan voor de provider die voor jou de beste bundel heeft! Let op; dit zijn nog steeds tijdelijke aanbiedingen, dus wees er op tijd bij.

Black Friday Sim Only DealProviderPrijs per maandBestellen
1. Tot 2500 MB gratis & €20,- korting (geen aansluitkosten)BenVanaf €7,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
2. €20,- korting bij Tele2: Geen aansluitkostenTele2Vanaf €8,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
3. €15,- korting: Geen aansluitkosten & €2 korting op 15 GBSimyoVanaf €9,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
4. Winter Deal: Geen aansluitkosten bij Lebara (€15,- korting)LebaraVanaf €7,50 (Afhankelijk van abonnement)Bestel
5. Korting op Unlimited abonnement (onbeperkt data, belminuten én sms)KPN€32,50Bestel

Voor hoelang kun je gebruik maken van deze verlengde acties?

Dit verschilt per provider. De ene aanbieding loopt nu langer door dan de andere. Bij sommige aanbieders is het niet bekend. Hieronder zie je hoe het per provider zit.

  • Ben: Hoewel je nog steeds van dezelfde actie als tijdens Black Friday gebruik kunt maken, is het niet bekend voor hoe lang dit bij telecomaanbieder Ben het geval is.
  • Tele2: De Black Friday actie van Tele2 is verlengd tot en met 3 januari. Je kunt heel december en een paar dagen in januari kiezen voor deze sim only aanbieding!
  • Simyo: Dezelfde deal als tijdens Black Friday loopt bij Simyo nu tot en met 3 januari.
  • Lebara: De deal van Lebara geldt voor de hele maand: tot en met 31 december.
  • KPN: Het is niet bekend voor hoe lang de verlengde Black Friday deal van KPN geldt. Indien je interesse hebt in deze deal, is het dus aangeraden om het abonnement snel af te sluiten!

Waarom kiezen sim only aanbieders ervoor hun acties te verlengen?

Aanbiedingen zijn ontzettend populair, vooral op het gebied van sim only. Velen kiezen er pas voor om een sim only af te sluiten wanneer er een actie loopt. Wanneer dat wordt gecombineerd met Black Friday, inmiddels zeer populair in Nederland, is het logisch dat Black Friday sim only aanbiedingen een succes zijn. Hierdoor kiezen providers ervoor om hun deals te verlengen: het zijn succesvolle acties en tijdens deze acties worden veel abonnementen afgesloten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × drie =