Written by Donat Berisha

Provider Ben introduceert Klantvoordeel

Sim only aanbieder Ben komt met ‘Klantvoordeel’. T-Mobile, de eigenaar van Ben, geeft klanten voordelen wanneer mobiel van Ben gecombineerd wordt met (vast) internet en tv van T-Mobile. Hoewel T-Mobile klanten dit al eerder konden, is het nu dus ook voor Ben-klanten mogelijk om te profiteren van bepaalde voordelen.

Ben Klantvoordeel

Met Klantvoordeel krijgen Ben-klanten met een mobiele sim only abonnement de volgende twee voordelen wanneer ze hun abonnement combineren met vast internet (en eventueel tv en/of vast bellen) van T-Mobile:

  1. Iedere maand €5,- korting op vast internet van T-Mobile.
  2. 1000 MB extra data op het mobiele abonnement van Ben.

Het is verplicht dat beide abonnementen (zowel mobiel als vast) op hetzelfde adres geregistreerd staan. Hierna kunnen beide abonnementen apart worden aangemeld voor Ben Klantvoordeel. Dit kan via Ik Ben of de Ben app.

Meerdere sim only abonnementen

Een Ben sim only valt dus te combineren met internet van T-Mobile om te kunnen genieten van voordelen. Klantvoordeel werkt echter ook wanneer er meerdere Ben sim only abonnementen geregistreerd zijn op één adres. Deze kun je apart aanmelden voor Klantvoordeel. Ieder aangemelde Ben-abonnement krijgt 1000 MB extra data (te gebruiken in Nederland en de gehele EU).

Wel is er een maximaal aantal Ben-abonnementen die je kunt registreren op hetzelfde adres: dit zijn zes abonnementen. Er kan maximaal één vast internetabonnement voor thuis van T-Mobile geregistreerd staan voor Ben Klantvoordeel.

Abonnementen zonder internet of met onbeperkte data

Het is belangrijk om te weten dat als je een sim only zonder internet hebt, of juist onbeperkt internet hebt, je in beide gevallen geen extra data ontvangt. Wel telt een dergelijk abonnement mee om andere aangemelde abonnementen voordeel te geven.

Ben sim only met Klantvoordeel afsluiten?

Heeft iemand bij jou thuis al een Ben sim only, of hebben jullie al een vast T-Mobile abonnement? Sluit nu een Ben sim only abonnement af en geniet van de genoemde voordelen! Klik op onderstaande knop om direct naar de website van provider Ben te gaan.

Je hebt al een sim only met internet vanaf €7,50 per maand! Tijdens het bestellen kun je al aangeven gebruik te willen maken van Ben Klantvoordeel. Let er wel op dat je je andere abonnement(en) nog moet aanmelden via Ik Ben of de Ben app.

Klantvoordeel / Familievoordeel bij andere providers?

Abonnementen waarbij je voordelen ontvangt wanneer je op hetzelfde adres meerdere abonnementen afsluit en aanmeld, worden ook wel ‘familie abonnementen’ genoemd. Het is bij meerdere providers mogelijk om van bepaalde klantvoordelen of familie voordelen te genieten. Lees ons artikel over sim only familie abonnementen voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − drie =