Written by Dennis Vlaar

Only sim abonnement vergelijken?

Ben je opzoek naar een only sim abonnement voor je telefoon, maar je weet niet helemaal wat je nodig hebt? Dit blog helpt je met vergelijken, waardoor jij de beste optie kunt kiezen!

Wat is een Sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een abonnement waarbij je alleen een sim kaart krijgt. De naam zegt het al, only sim. Dit houdt dus in dat je zelf voor een toestel moet zorgen. Het voordeel hiervan is dat je tijdens het hebben van een abonnement van telefoon kan veranderen.

Only sim abonnementen vergelijken?

Wij helpen je met het vinden van het beste sim only abonnement. Als je nog niet weet wat voor abonnement je precies zoekt, lees dan onze tips hieronder. Mocht je al wel weten wat je in je abonnement wilt, gebruik dan de vergelijker hieronder!

Vergelijk direct!

Als je hebt bepaald wat je in je abonnement wilt kun je gebruik maken van onze vergelijker. Vul de vergelijker in aan de hand van je eigen behoeftes en bekijk welke provider met het beste aanbod komt. Wil je gelijk bestellen of meer informatie? Dat kan via de bekijk knop!

Hoe weet ik welk abonnement bij mij past?

Als je nog niet weet wat voor abonnement je wilt dan raden wij je aan de volgende stappen te volgen:

  • Bepaal hoeveel geld je wilt uitgeven.
  • Bepaal hoeveel MB’s internet je nodig hebt.
  • Bepaal hoeveel belminuten en sms’jes je nodig hebt.

Hoeveel geld wil ik uitgeven?

Bij een only sim abonnement betaal je maandelijks een vast bedrag. Het is dus handig om voor jezelf te bepalen hoeveel je maandelijks wilt uitgeven. Je kunt ook bepalen hoeveel je per dag of per week wilt uitgeven en het dan omrekenen naar 1 maand. Stel je wilt 3 euro per week uitgeven, dan heb je al een bedrag van €12 maandelijks te besteden. Voor €12 p/m kun je al een redelijk abonnement kopen.

Hoeveel MB’s internet heb ik nodig?

Hoe bepaal je hoeveel MB internet je nodig hebt? Het is moeilijk om een beeld te hebben bij wat je met één MB kunt. Het lijstje hieronder vertelt je wat je met 10 MB kunt. Dit kan je helpen bij bepalen hoeveel data je nodig hebt.

  • 120 seconden Youtube streamen.
  • Ongeveer 3 liedjes luisteren.
  • 6 minuten scrollen op Instagram
  • 100 foto’s versturen/ontvangen
  • 10.000 whatsappjes verzenden/ontvangen

Hoeveel wil ik bellen/sms’en per maand?

Dit is makkelijker om te bepalen voor jezelf. Een gemiddelde beller belt ongeveer 100 minuten per maand. Maar je weet zelf het beste of je een groot beller bent of alleen een enkele keer belt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 4 =