Written by Donat Berisha

Onbeperkt sms sim only vergelijken?

Door de enorme toename in het gebruik van mobiel internet, zijn de sms berichten iets minder populair geworden. Toch geeft 74 procent van de Nederlanders aan nog te sms’en. In deze blog laten we zien hoe je onbeperkt sms sim only abonnementen vergelijkt en waarom sms berichten vandaag de dag alsnog handig zijn. Lees dus snel verder!

Onbeperkt sms sim only abonnementen vergelijken

Tegenwoordig worden bij sim only abonnementen vrijwel altijd de hoeveelheid belminuten en sms berichten van je bundel samen gerekend. Wanneer je een onbeperkt bellen bundel hebt, betekent dit vrijwel altijd dat je ook onbeperkt sms berichten hebt. Klik hier voor meer informatie over abonnementen met een onbeperkte bel & sms bundel. In de onderstaande vergelijker kun je de abonnementen vergelijken op onbeperkt aantal belminuten & sms. De rest van jouw wensen kun je gemakkelijk filteren.
Met elke onbeperkt belbundel kun je ook onbeperkt sms’en!


Vergelijk tips

Bij het vergelijken van abonnementen met een onbeperkte sms bundel hoef je natuurlijk geen rekening te houden met het aantal belminuten en sms’jes. Dit is namelijk al onbeperkt. Toch zul je jezelf nog wel de volgende vragen kunnen stellen om het vergelijken makkelijker te maken:

  • Hoeveel data denk ik nodig te hebben per maand?
  • Wil ik een contract voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar?
  • Heb ik wel echt onbeperkt belminuten en/of sms’jes nodig? Je kunt er ook voor kiezen om meer data te nemen en het bellen en versturen van berichten via een app als Whatsapp te doen. Dit ligt volledig aan jouw voorkeur!

Waarom kiezen voor een sim only onbeperkt sms?

Wanneer je onbeperkt wilt bellen krijg je hier vaak automatisch onbeperkt sms’jes bij. Toch zijn er ook nog wat redenen waarom je speciaal zou kunnen kiezen voor een abonnement met onbeperkt sms’jes. Zo kan het zakelijk gezien wel voordelen hebben. Het sturen van een sms wordt bij zakelijke contacten over het algemeen als netjes beschouwd. Ook kan het erg handig zijn bij storingen bij apps als Whatsapp. Zo kun je toch nog berichten versturen naar wie je wilt.

Natuurlijk is het versturen van sms berichten ook fijn wanneer je geen internetverbinding hebt. Als je redelijk vaak zonder internet zit en om die reden vaak sms berichten stuurt, is een sim only onbeperkt sms handig.

Bovendien is het voor ouderen in sommige gevallen nog beter om sms berichten te gebruiken. Dat heeft vooral met gewenning te maken. Sms berichten zijn makkelijk te versturen en er is geen aparte applicatie voor nodig.

Waar worden sms berichten nog voor gebruikt?

Hoewel er een aantal alternatieven voor sms berichten zijn, worden sms berichten toch voor een flink aantal zaken gebruikt. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden:

  • Wanneer er bij bijvoorbeeld Whatsapp een storing is, stappen mensen weer massaal over naar sms. Bij zo’n storing wordt soms wel tot 14 keer vaker een sms bericht verstuurd dan normaal.
  • Thuisbezorgdiensten versturen vaak nog een sms bericht over de status van de bestelling.
  • Sms’jes worden steeds vaker gebruikt als verificatiemiddel.

Gerelateerde berichten
Veel Nederlanders hebben onbeperkt bellen en sms

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 11 =