Written by Dennis Vlaar

Onbeperkt internet sim only vergelijken

Het verbruik van mobiel internet is in de afgelopen jaren flink gestegen. Hetzelfde geldt voor de populariteit van onbeperkt internet sim only abonnementen. Er zijn een aantal providers die onbeperkt internet aanbieden. In dit artikel helpen we je met Onbeperkt internet sim only vergelijken. Lees dus verder!

Onbeperkt internet sim only vergelijken

Zoals hierboven ook al gemeld, zijn er een aantal providers die een sim only met onbeperkt internet aanbieden. Om het vergelijken tussen deze providers makkelijker te maken, kun je gebruik maken van de onderstaande sim only vergelijker. Vul in de vergelijker in hoeveel belminuten je naast de onbeperkt data wilt hebben en bekijk de opties. Wil je meteen een onbeperkt internet sim only afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Waar op letten bij het vergelijken van een onbeperkt internet sim only?

Als je gaat kijken naar het aanbod van onbeperkt internet sim only’s, dan zijn er een aantal punten waar je op kunt letten. Tijdens het vergelijken kun je hier rekening mee houden:

  • Hoeveel euro wil ik per maand uitgeven
  • Hoeveel belminuten heb ik naast onbeperkt data nodig?
  • Is de internetsnelheid belangrijk?
  • Wat verwacht je van een provider? Met betrekking tot: aantal storingen, klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Is een onbeperkt internet sim only geschikt voor mij?

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt internet, maar is het ook iets voor jou? Als jij er van houdt om ongestoord gebruik te maken van data door te streamen, appen en te videobellen, dan is onbeperkt internet zeker iets voor jou! Je hoeft geen rekening meer te houden met maandelijkse limieten! Als je twijfelt over een sim only met onbeperkt data, kun je het altijd voor 1 maand proberen door een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten.

Bij welke provider onbeperkt internet afsluiten?

Er zijn slecht enkele providers die onbeperkt internet aanbieden in combinatie met onbeperkt bellen. Daarnaast bieden deze providers ook allemaal 4G internet via het T-mobile en KPN netwerk. Qua internetsnelheid zit je dus voor een sim only abonnement goed. Je hebt in Nederland een goede dekking en gemiddeld een internetsnelheid dat sneller is dan dat je thuis hebt. De keuze welke provider het beste bij jou past hangt daarom voornamelijk af van de kosten per maand.

Is het gelukt met onbeperkt internet sim only vergelijken?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

elf − tien =