Written by Donat Berisha

Onbeperkt 4G sim only vergelijken?

Internet wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Het is tegenwoordig niet meer weg te denken. Veel mensen willen daarom snel en onbeperkt internet. Dit kan in de vorm van onbeperkt 4G sim only. Wat is hiervoor de beste optie? En waar let je op als je providers vergelijkt? Je leest het in deze blog.

Sim only onbeperkt 4G providers vergelijken

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met simkaart of eSim? Dan is het verstandig providers die sim only onbeperkt internet abonnementen aanbieden te vergelijken. Dat doe je gemakkelijk met onderstaande vergelijker. Schuif de minimale internetbundel naar het maximale en vergelijk! Personaliseren naar je eigen wens kan natuurlijk ook altijd. Elke provider in onze vergelijker maakt gebruik van 4G. Bij grote providers is 5G ook mogelijk, maar dit is volledig jouw keuze!


Tips om te vergelijken

Bij het vergelijken van onbeperkt 4G sim only abonnementen hoef je natuurlijk geen rekening te houden met de grootte van de internetbundel. Je hebt namelijk al onbeperkt internet. Toch zul je jezelf nog wel de volgende vragen moeten stellen:

  • Hoeveel belminuten of sms’jes denk ik nodig te hebben per maand?
  • Wil ik een contract voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar?
  • Heb ik wel echt onbeperkt internet nodig, of heb ik aan minder ook al genoeg?

Meer hierover lezen? Bekijk hier alle informatie over sim only onbeperkt internet.

4G Unlimited data abonnement

Wij bieden een speciale 4G unlimited data (onbeperkt internet) abonnement aan, waarbij je een MiFi router ontvangt. Hier kunnen tot 32 gebruikers tegelijk verbinding mee maken! Ideaal als tijdelijke oplossing, maar ook voor de lange termijn. Vooral wanneer meerdere personen zorgeloos willen internetten, is het voordelig om voor dit abonnement te kiezen. Daarom is dit abonnement een perfecte zakelijke oplossing. Meer over het 4G unlimited data abonnement vind je op deze pagina.

Je kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar, 1-jarig of 2-jarig abonnement. Klik op een van de bestelknoppen voor meer informatie en bestel direct!

Waarom onbeperkt 4G sim only?

Het is erg vervelend om elke maand weer rekening te moeten houden met je datalimiet. Het overschrijden van je limiet is zelfs nog vervelender, omdat hier vaak extra kosten aan verbonden zijn. Providers hanteren voor het overschrijden van de limiet hoge tarieven. Het voordeel van een sim only met onbeperkt 4G is dat je niet stil hoeft te staan bij een limiet. Je hebt altijd snel internet, wat niet op kan raken.

Voor wie is het geschikt?

Sim only’s met onbeperkt 4G uitermate geschikt voor mensen die erg veel willen of moeten internetten. Doordat er geen limiet op de data zit, kun je zorgeloos zoveel internetten als je maar wilt. Het snelle 4G internet zorgt ervoor dat er ook geen irritaties over slechte verbinding hoeven te zijn. Alle informatie over 4G internet vind je hier.

Een goede verbinding maakt een onbeperkte 4G sim only ook een interessante zakelijke oplossing, vooral in combinatie met een MiFi router.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − vijftien =