Written by Merel

Nieuwe sim only abonnementen bij Tele2

Tele2 heeft haar sim only abonnementen in een nieuw jasje gestopt. Per 3 november 2016 zijn de nieuwe abonnementen van start gegaan. De provider biedt de klanten voortaan meer mogelijkheden in sim only abonnementen die perfect bij de klant zullen passen. De actuele vraag is doorgevoerd in deze nieuwe sim only’s.

Ontwikkelingen op de sim only markt

Tele2 ziet dat de telecommarkt aan het veranderen is. Eerder heb je in onze blogs al kunnen lezen dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van mobiel internet en dat daarom sim only’s met internet steeds goedkoper worden. We zien de markt eigenlijk in twee groepen verdelen. De eerste groep maakt vooral gebruik van mobiel internet. Zij sturen ook berichtjes en bellen via internet, waardoor belminuten en een sms tegoed niet nodig is. Daarnaast is er een groep die veel gebruik maakt van internet en daarnaast ook veel belt. Dit zijn vooral mensen die behoefte hebben aan persoonlijker contact of die bellen voor zakelijke doeleinden.
Naast het feit dat er steeds meer mobiel internet wordt gebruikt, wordt een sim only abonnement ook steeds populairder. Er is een verschuiving te zien van prepaid gebruiker naar sim only abonnementen. Ook kiezen steeds minder mensen voor een abonnement met een telefoon. Smartphones kunnen vaak langer mee en daarom is er minder behoefte om elke twee jaar een nieuwe dure smartphone aan te schaffen.

Sim only abonnementen bij Tele2

Tele2 speelt op deze trends op de markt in, door haar sim only abonnementen in een nieuw jasje te steken. De provider heeft in haar abonnementen de internetbundel afgekoppeld van de bel/sms bundels. Op deze manier kun je kiezen voor een bepaalde bel/sms bundel en dit combineren met de databundel van jouw keuze. Wanneer je weinig belt en sms’t ben je met deze nieuwe abonnementen tussen de €1,- en €4,- goedkoper uit dan voorheen.

Bel/smsbundels bij Tele2

De bellen en sms’en gaat bij Tele2 uit ‘e’en bundel. Wanneer je hier weinig gebruik van maakt kun je kiezen voor een bundel van 100 belminuten of sms’jes. Dit kost slechts €2,- Bel je toch met enige regelmaat en wil je de zekerheid dat je nooit over het limiet van je belbundel gaat? Dan kun je voor €6,- onbeperkt bellen en sms’en.

Internetbundels bij Tele2

Internetbundels zijn er met verschillende hoeveelheden data. Namelijk:

  • 1GB voor €9,-
  • 2GB voor €13,-
  • 4GB voor €15,-
  • 8GB voor €19,-
  • en een nieuwe variant: 24GB voor €29

Deze prijzen gelden wanneer je een sim only abonnement afsluit voor twee jaar. Je kunt deze bundels ook bij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement afsluiten. Dan kost het een euro extra per maand.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × twee =