Written by Dennis Vlaar

Nieuwe bundel bij Youfone

Youfone heeft een nieuwe sim only bundel aan zijn assortiment toegevoegd. Je hebt nu de mogelijkheid om een sim only abonnement af te sluiten met 500MB data. In dit artikel bespreken we de nieuwe optie van Youfone. Lees dus verder!

500 MB

Bij Youfone kun je zelf je eigen sim only abonnement samenstellen. Nu heb je de optie om een abonnement te nemen met 500 MB data. De optie kost €0,50 om bij je abonnement te nemen. Met de standaard 200 belminuten die bij het abonnement zitten kost het totaal €5,50 per maand. Als je een abonnement neemt met onbeperkt bellen kost het €7,00. Deze prijzen gelden voor een abonnement van 2 jaar.

Wat kun je met 500 MB data?

500 MB data lijkt niet zo veel. Toch kun je nog redelijk wat berichtjes sturen met 500 MB data. Om je een beeld te geven wat je met 500 MB kunt hebben we een lijstje gemaakt.
Met 500 MB internet kun je:

  • 50.000 whatsappjes sturen.
  • 100 fotos versturen.
  • 100 minuten youtube filmpjes kijken.
  • 330 minuten muziek luisteren.

Dit kun je doen met 500 MB data! Als je niet te vaak gebruik maakt van internet buiten je huis, dan kan dit genoeg zijn voor 1 maand. Gemiddeld genomen gebruiken mensen zo’n 3,3 GB data per maand.

Voor wie is dit abonnement geschikt?

500MB internet is relatief gezien niet heel veel. Deze abonnements optie is dus vooral een goede keuze voor mensen die niet vaak gebruik maken van data. Vergeleken met een sim only abonnement zonder data kost 500 MB data €0,50 extra per maand.

Bundel afsluiten

Ben je geïnteresseerd in de 500 MB databundel van Youfone? Bekijk hieronder de opties die er zijn met 500 MB! Wil je meteen een abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Wat vind jij van de 500 MB optie van Youfone?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee + vier =