Written by Dennis Vlaar

Nieuw sim only aanbod bij Lebara

Lebara is in juni begonnen met het aanbieden van een nieuwe sim only abonnementen. Het aanbod is flexibeler geworden en de internetsnelheid is omhoog gegaan. Ben je op zoek naar een sim only abonnement? Dan is dit een interessant artikel voor jou. We bespreken in dit artikel het nieuwe sim only aanbod van Lebara. Lees dus verder!

Wat is er nieuw bij Lebara?

Lebara heeft een 2GB data sim only abonnement toegevoegd aan zijn aanbod. Daarnaast is er meer vrijheid in het kiezen van het aantal belminuten. Onbeperkt bellen en sms’en zat eerst altijd standaard op de abonnementen van Lebara. Nu zijn de abonnementen standaard met 150 belminuten en 150 sms’jes en kun je voor €2 per maand extra onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast heeft Lebara de mogelijkheid toegevoegd voor sneller internet en onbeperkt bellen naar 44 landen.

Hogere internetsnelheid

Naast dat het aanbod van abonnementen is uitgebreid, heeft Lebara ook de snelheid van de abonnementen opgekrikt. De downloadsnelheid van de sim only abonnementen zijn van 25 Mbps verhoogt naar 75 Mbps. Alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze verhoogde internetsnelheid. Voor €0,50 per maand extra, kun je de downloadsnelheid verdubbelen naar 150 Mbps.

Is Lebara een geschikte provider voor mij?

Lebara is onder de sim only aanbieders een prijsvechter. Relatief gezien is Lebara een van de goedkopere sim only aanbieders. Nu het aanbod van de sim only abonnementen is vergroot, is Lebara voor meer mensen een geschikte provider geworden. Het voordelige bij Lebara, is dat je iedere maand gratis je abonnement kunt vergroten of verkleinen. Als je er achter komt dat je elke maand MB’s over hebt, dan kun je dus gratis een kleiner abonnement nemen en niet elke maand te veel betalen!

Nieuwe sim only aanbod Lebara vergelijken

Lebara biedt met zijn nieuwe sim only abonnementen meer keuze. Om alle mogelijkheden te kunnen vergelijken, is het aangeraden om een sim only vergelijker te gebruiken. In onze onderstaande sim only vergelijker, kun je alle nieuwe sim only abonnementen van Lebara met elkaar vergelijken. Wil je meteen een nieuwe sim only abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf + 17 =