Written by Dennis Vlaar

Nederlanders kiezen voor grotere bundel

Veel Nederlanders geven aan dat hun volgende mobiele abonnement groter of gelijk zal zijn aan hun huidige abonnement. Dit blijkt uit een onderzoek van Telecompaper. In dit artikel gaan we verder in op dit onderwerp en helpen we jou met het vinden van je volgende abonnement. Lees dus verder!

Steeds grotere abonnementen

Consumenten kiezen dus steeds vaker voor een groter abonnement. Uit het onderzoek bleek, dat 34% van de mensen met een databundel met 1 tot 3 GB zal overstappen op een abonnement met 2 tot 5 GB data. Daarnaast verwacht 33% een bundel te nemen met 1 tot 2 GB data.

Meer mensen willen onbeperkt data

Uit het onderzoek bleek ook, dat het aantal mensen dat een onbeperkt data abonnement wilt groeit. In 2019 gaf nog maar 6% aan een abonnement te willen met onbeperkt data, in 2020 is dit 9%. De groei in het aantal mensen die een onbeperkt data abonnement wilt, is vooral te danken aan de providers die veel reclame maken voor de abonnementen.

Hogere uitgaven

Nederlanders kopen steeds grotere abonnementen en dit betekent dus ook dat er steeds meer geld wordt uitgegeven aan sim only abonnementen. Voor een unlimited data abonnement betaal je minimaal €20 per maand, bij Budget Mobiel. Dat is €15 euro goedkoper dan bij T-Mobile, daar betaal je voor onbeperkt data €35. Daaruit kun je opmaken dat mensen veel geld over hebben voor een sim only abonnement.

Sim only abonnementen vergelijken

Ben jij op zoek naar een sim only abonnement? Of wil je alvast oriënteren op wat jouw nieuwe abonnement gaat worden? Gebruik dan onze onafhankelijke vergelijker. Bepaalt eerst hoeveel data, sms’jes en belminuten je nodig hebt en bekijk dan de mogelijkheden. Wil je gelijk een abonnement afsluiten? Dat kun je doen via de ‘bekijken’ knop!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − negen =