Written by Donat Berisha

Mobiel abonnement zonder aansluitkosten?

Ben jij op zoek naar een geschikt telefoon abonnement of sim only abonnement, maar wel zonder aansluitkosten te betalen? Dan zit je hier goed! Als je een nieuwe telefoon wilt kopen kan dit in combinatie met een abonnement. Hiermee bespaar je veel geld, doordat je niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen voor een telefoon. Vaak betaal je wel aansluitkosten net als bij een sim only abonnement. Benieuwd bij welke providers je momenteel een mobiel abonnement zonder aansluitkosten kunt afsluiten? Lees dan snel verder! We laten eerst de sim only’s zonder aansluitkosten zien en vervolgens de telefoon abonnementen.

Soorten mobiele abonnementen zonder aansluitkosten?

Het is voor zowel een telefoonabonnement als een sim only mogelijk om geen aansluitkosten te betalen. We bespreken daarom ook de volgende twee abonnementsvormen één voor één:

  • Sim only abonnement zonder aansluitkosten
  • Telefoon abonnement zonder aansluitkosten

Sim only abonnement zonder aansluitkosten aanschaffen?

Ben je op zoek naar een sim only abonnement bij een nieuwe provider? Dan betaal je in de meeste gevallen aansluitkosten. Geen zin in deze extra kosten? Hieronder hebben we een tabel opgesteld met de top 3 sim only abonnementen zonder aansluitkosten. Ook kun je de bijbehorende acties zien. Klik op de bestelknoppen in de onderstaande tabel om vandaag nog te besparen op deze eenmalige aansluitkosten. Wees er snel bij, want alle acties zijn tijdelijk!

Top 5 aanbiedingen zonder aansluitkosten

Zie hieronder de top 5 sim only deals zonder aansluitkosten. Let op, dit zijn tijdelijke deals!

Black Friday Sim Only DealProviderPrijs per maandBestellen
1. Tot 2500 MB gratis & €20,- korting (geen aansluitkosten)BenVanaf €7,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
2. €20,- korting bij Tele2: Geen aansluitkostenTele2Vanaf €8,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
3. €15,- korting: Geen aansluitkosten & €2 korting op 15 GBSimyoVanaf €9,- (Afhankelijk van abonnement)Bestel
4. Winter Deal: Geen aansluitkosten bij Lebara (€15,- korting)LebaraVanaf €7,50 (Afhankelijk van abonnement)Bestel
5. Sim only zonder aansluitkosten t.w.v. € 25,-T-MobileVanaf €13,50
(Afhankelijk van abonnement)
Bestel

Telefoon abonnement zonder aansluitkosten, is het mogelijk?

Een telefoon abonnement met uitsluiting van aansluitkosten is zeker mogelijk. Bij de volgende providers betaal je geen aansluitkosten:

  • Ben
  • T-Mobile
  • Tele2
  • Hollandsnieuwe

Bij KPN en Vodafone betaal je wel aansluitkosten ter waarde van € 25,-. Naast dit bedrag is het zo dat je bij alle providers meestal een bijbetaling aan het toestel doet. Wil je dit niet? Dan kun je dit prima filteren in onze telefoon abonnementen vergelijker! Klik hier voor meer informatie over al onze telefoon abonnementen.

Waarom worden er aansluitkosten in rekening gebracht?

Bij de meeste providers worden aansluitkosten in rekening gebracht wanneer je een nieuw telefoon of sim only abonnement afsluit. Dit is een vast bedrag en hiervoor betaal je éénmalig tussen de 15 tot 25 euro. Dit bedrag dekt de verzendkosten en het aanmaken van een nieuw account van jou als klant (bijv. een app). Echter zijn er vaak tijdelijke acties bij providers, waarbij je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Dit doen providers om nieuwe klanten aan te trekken. Door hier gebruik van te maken, bespaar je dus eenvoudig op je mobiele kosten en kun je goedkoop een abonnement zonder aansluitkosten aanschaffen!

Heb je al een mobiel abonnement en besluit je om het te verlengen? Bij verlenging betaal je nooit aansluitkosten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + tien =