Written by Donat Berisha

Mobiel abonnement maandelijks opzegbaar?

Veel mensen vinden flexibiliteit een belangrijke factor bij het afsluiten van een mobiele telefoon abonnement. Het zou fijn zijn om een contract op ieder moment te kunnen opzeggen en daardoor nergens aan vast te zitten. Dat is het fijne aan een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Maar is er op dit moment al een mobiel abonnement maandelijks opzegbaar en waarom zou dit handig zijn? Wij beantwoorden deze vragen in deze blog, dus lees snel verder!

Is er een mobiel abonnement maandelijks opzegbaar?

Helaas is er op dit moment nog geen maandelijks opzegbaar telefoonabonnement. Telefoon abonnementen zijn er alleen maar met een contractduur van 1 of 2 jaar. De flexibiliteit van een telefoon abonnement maandelijks opzegbaar afsluiten is er dus nog niet. Wel is er bij een telefoon abonnement de mogelijkheid om vooraf al een groot deel van de kosten in één keer te betalen. Dit zorgt ervoor dat de maandelijkse kosten voor het abonnement lager liggen. Een kortere contractduur is op dit moment dus nog niet mogelijk. Misschien dat er in de toekomst wel een maandelijks opzegbare constructie komt, maar dit is moeilijk te voorspellen. Wil je meer informatie over telefoon abonnementen? Klik hier!

Mobiele abonnementen vergelijken

Een mobiel abonnement dat maandelijks opzegbaar is, is er dus nog niet. Daarentegen is het aanbod van 1 of 2-jarige telefoon abonnementen enorm. Om tot het beste telefoon abonnement voor jouw persoonlijke situatie te komen, is het goed om alle aanbieders te vergelijken. Filter in de onderstaande vergelijker de gewenste telefoon, belminuten, contractduur, internetsnelheid en provider naar jouw persoonlijke wensen. Ook het afsluiten van een telefoon abonnement gaat gemakkelijk via de bestelknop!


Maandelijks opzegbare sim only’s

In tegenstelling tot een telefoon abonnement kan een sim only mobiel abonnement wel maandelijks opzegbaar zijn. Omdat er bij een sim only abonnement geen telefoon afbetaald hoeft te worden, is het hier wel mogelijk om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen. Als je dus op zoek bent naar de flexibiliteit van een maandelijks opzegbaar abonnement raden wij een maandelijks opzegbaar sim only abonnement aan.

Lees hier meer informatie over het vergelijken van een maandelijks opzegbaar sim only abonnement!

Hoe werkt het stopzetten van een maandelijks opzegbaar abonnement

Een maandelijks opzegbare sim only abonnement kun je opzeggen na de eerste maand. Vanaf dat moment kun je op elk moment het abonnement stopzetten of wijzigen naar een grotere of kleinere bundel. Er geldt meestal wel een opzegtermijn van 1 maand. Twijfel je of je een sim only voor 1 maand of een langere contractduur hebt? Zoek het in je contract even terug, die je als het goed is per mail of per post hebt ontvangen. Op de website van de provider kun je vaak nog allerlei details over je abonnement vinden.

Maandelijks opzegbaar of toch niet

Aangezien er op dit moment dus geen mobiel abonnement maandelijks opzegbaar is, heb je twee keuzes: kiezen voor een sim only die maandelijks opzegbaar is & en een losse telefoon kopen of je oude telefoon gebruiken, of voor een telefoon abonnement met een langere contractduur kiezen. Ga voor jezelf na wat voor jou geschikter is en maak op basis daarvan een keuze!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =