Written by SimonlyCheck

MijnSimyo app komt met nieuwe update

Simyo heeft een nieuwe functie toegevoegd in de Mijn Simyo App. Daarmee kunnen gebruikers van Simyo van zowel prepaid als sim only diensten inzicht krijgen in gegevens van andere nummers. Door het toevoegen van deze functie komt Simyo naar eigen zeggen tegemoet aan de wens van zijn klanten. Zij hebben expliciet om deze functie gevraagd. Met deze functie kun je bijvoorbeeld eenvoudig inzicht krijgen in het datagebruik van gekoppelde accounts. Wil je meer weten over de nieuwe functie in de Mijn Simyo app? Lees dan deze blog, waarin onder andere ingegaan wordt op hoe je deze instelling kunt aanzetten en wat je allemaal kunt beheren.

Wat houdt de nieuwe functie in?

De nieuwe functie houdt in dat je via de mijn simyo app vanuit 1 account meerdere simyo nummers kunt beheren. Ongeacht het een Simyo sim only of een prepaid simkaart van Simyo is. In de app kun je schakelen tussen verschillende accounts zonder dat je moet uitloggen en opnieuw moet inloggen. Uiteraard bepaald degene wiens nummer het is wie beheerdersrechten mag verkrijgen.

Wat kan de beheerder zien?

Wanneer de ontvanger het verzoek honoreert, krijgt degenen die het verzoek heeft ingediend alle beheerdersrechten. Degenen krijgt toegang tot alles wat jij ook kan inzien. Dus:

  • Verbruik inzien
  • Factuur inzien
  • Abonnement aanpassen
  • Instellingen veranderen

Als ouder kun je hiermee makkelijker en gerichter uw kind in de gaten houden over het bundelverbruik en waar je nodig vindt de bundel of tegoeden aanpassen.

Instelling aanzetten

Update de Simyo app versie 3.29.0 of hoger en zorg dat het besturingssysteem van toestel geupdate is. Voor Android minimaal naar versie 4.4.3 voor IOS minimaal IOS 10. Om accounts te beheren log je in en druk je linksboven op het scherm om een nieuw nummer toe te voegen. Je wacht tot de ander het beheerverzoek heeft geaccepteerd. Degenen die het verzoek ontvangt moet dit in zijn app goedkeuren. Belangrijk om te vermelden is dat beiden altijd in de app kunnen aangeven het beheren te stoppen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =