Written by Donat Berisha

Lebara verlaagt sim only tarieven

Prijsvechter Lebara heeft haar sim only tarieven verlaagd. De provider, die in het verleden ook al de prijzen verlaagde, heeft er nu opnieuw voor gekozen om prijswijzigingen door te voeren. Daarnaast komt er ook een nieuw abonnement bij: een 1 GB sim only abonnement. In dit artikel bespreken we de prijsverlagingen en tonen we welke abonnementen van Lebara goedkoper zijn geworden.

Grotere Lebara abonnementen worden voordeliger

De verlaagde tarieven gelden voor de grotere Lebara abonnementen. Het abonnement met 2 GB internet blijft namelijk ongewijzigd. De bundels met 5 GB, 7 GB en 10 GB internet zijn goedkoper geworden.

De bundels kosten nu respectievelijk € 9,-, € 13,- en €15,-. De voormalige tarieven waren € 10,-, € 15,- en € 20,-. Hierbij wordt telkens uitgegaan van 150 min + 150 sms in combinatie met een van de bovengenoemde hoeveelheden data. Onbeperkt bellen en sms’en is mogelijk tegen een meerprijs van € 1,-.

In 2020 verlaagde Lebara al de tarieven voor onbeperkt bellen en maandelijks opzegbare abonnementen. Ditmaal gaat het dus om data dat goedkoper wordt (bel- en sms-tarieven blijven ongewijzigd).

Nieuw 1 GB sim only Lebara abonnement

Naast de prijswijzigingen komt Lebara ook met een nieuw sim only abonnement: 1 GB data in combinatie met 150 min + 150 sms (of onbeperkt bellen/sms’en. Het tarief voor 1 GB + 150 min en 150 sms is € 6,- bij sim only provider Lebara.

Het nieuwe 1 GB sim only abonnement is nu officieel het kleinste Lebara abonnement. Het gaat hierbij vooral om data De prijs van dit abonnement is dan ook het laagst in vergelijking met de andere Lebara-abonnementen.

Nieuw overzicht Lebara sim only abonnementen

Op basis van bovenstaande prijsverlagingen en het nieuwe sim only abonnement, komt het aanbod van telecomprovider Lebara er anders uit te zien. Daarom tonen we hieronder het nieuwe Lebara sim only overzicht, inclusief de prijsverlagingen.

Let op: een maandelijks opzegbaar abonnement (in plaats van een sim only van 2 jaar) kan worden afgesloten tegen een meerprijs van € 1,-. Hetzelfde geldt voor onbeperkt bellen en sms’en in plaats van 150 min + 150 ms.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 19 =