Written by medewerker

Lebara verlaagt meerdere tarieven

Wanneer je een sim only abonnement afsluit wil je hier natuurlijk zo weinig mogelijk betalen. Providers zijn dan ook constant bezig met het verlagen van prijzen of verhogen van het aanbod. Lebara voert vanaf begin oktober een prijsverlaging door op haar sim only abonnementen. Deze prijsverlagingen gelden voor Lebara onbeperkt bellen en de optie om een abonnement maandelijks op te kunnen zeggen. Lees hier alles over deze nieuwe ontwikkeling.

Onbeperkt bellen Lebara

Lebara heeft de optie om onbeperkt te kunnen bellen bij sim only abonnementen in prijs verlaagd. De prijs voor onbeperkt bellen was voor de verandering € 2,- per maand. Vanaf heden betaal je hier nog maar € 1,- per maand voor. Hierdoor zal je abonnement een euro goedkoper per maand uitvallen als je Lebara onbeperkt bellen hebt geactiveerd.

Maandelijks opzegbaar abonnement

Ook het tarief voor de optie om je abonnement maandelijks opzegbaar te maken, is aangepast. Klanten die hun abonnement maandelijks willen kunnen opzeggen betalen nu nog maar € 1,- per maand. Voorheen was dit € 2,- per maand. Voor minder geld behoudt je dus dezelfde flexibiliteit van je Lebara sim only.

Voor wie gelden deze aanpassingen?

Deze aanpassingen van de prijzen zijn van toepassing op abonnementen die op 2 juni werden geïntroduceerd. Ook bestaande klanten die deze opties al hadden geactiveerd betalen vanaf heden minder. Zij hoeven hier niets voor te doen en gaan er op hun eerstvolgende factuur automatisch 1 of 2 euro op vooruit. Nieuwe klanten kunnen naast onbeperkt bellen ook kiezen voor 150 belminuten en 150 sms’jes in combinatie met 2 GB, 5 GB, 7 GB of 10 GB data. 

Waarom zijn de prijzen aangepast?

Een sim only bij Lebara staat voor vrijheid, controle en flexibiliteit. Je abonnement en extra’s kun je maandelijks gratis aanpassen en je hebt altijd eenvoudig overzicht in je verbruik en kosten. Lebara hoopt het gevoel van vrijheid te vergroten met het verlagen van de tarieven voor Lebara onbeperkt bellen en maandelijks opzegbaar.

Lebara sim only vergelijken

Wacht jij al tijden op een sim only die niet beperkt wordt door grenzen, maar ervoor zorgt dat jij op de meeste plaatsen ter wereld goedkoop kunt telefoneren en surfen? Dan is Lebara wellicht iets voor jou. In onderstaande tabellen zie je de nationale en internationale sim only abonnementen van Lebara. Klik op bestellen en sluit direct een Lebara abonnement af!

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
periode
Nationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€8,5024 maandenBestellen
Nationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€11,-24 maandenBestellen
Nationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Nationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen
BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
Periode
Internationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€13,5024 maandenBestellen
Internationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Internationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen
Internationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€26,-24 maandenBestellen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × 1 =