Written by Donat Berisha

Lebara verhoogt snelheid van internet

Hoewel telecomprovider pas sinds 2017 sim only abonnementen aanbiedt, heeft de aanbieder in die korte periode veel aan populariteit gewonnen. Vooral op het gebied van internationale aanbod is Lebara uniek. Bovendien is het relatief gezien een voordelige provider. Nu komt Lebara met het nieuws dat er een verbetering wordt doorgevoerd aan de sim only abonnementen: de internetsnelheden worden namelijk verhoogd. Lees verder om erachter te komen wat er verandert.

Hogere internetsnelheid

Aanbieder Lebara laat dus weten dat klanten vanaf nu gebruik maken van een hogere internetsnelheid. Voorheen was de downloadsnelheid 25 Mbps en de uploadsnelheid 10 Mbps. Na de verhoging gelden de volgende snelheden:

  • Downloadsnelheid: 75 Mbps
  • Uploadsnelheid: 25 Mbps

Aangezien de downloadsnelheid van 25 Mbps naar 75 Mbps is gegaan, is het internet van Lebara-klanten nu drie keer zo snel. Ook uploaden gaat sneller, omdat de snelheid daarvan van 10 Mbps verhoogd is naar 25 Mbps.

Voor wie geldt deze snelheidsverhoging?

Deze verhoging geldt voor alle Lebara sim only abonnementen die voor 1 juni 2020 zijn afgesloten. Ben je pas na deze datum klant geworden van Lebara, dan maakte je automatisch al gebruik van deze snelheidsverhoging. In beide gevallen hoef je niets te doen, aangezien de verhoging automatisch wordt doorgevoerd. Je hebt direct sneller internet op het netwerk van KPN, waar aanbieder Lebara gebruik van maakt.

De snelheidsverhoging geldt overigens alleen voor 4G sim only abonnementen.

Sim only van Lebara

Wanneer het aankomt op sim only abonnementen, is Lebara een vrij nieuwe provider. Vooral vanwege voordelige tarieven en het aanbod aan internationale abonnementen, is Lebara een van de meest bekende providers in Nederland geworden.

Doordat Lebara gebruik maakt van het KPN netwerk, kunnen dergelijke snelheidsverhogingen doorgevoerd worden. Verder is het fijn dat je zelf maandelijks aanpassingen aan je sim only abonnement kunt maken.

Het aanbod van Lebara

In onderstaande tabel vind je het sim only aanbod van Lebara. Let op, de bundels hieronder zijn voordelig, maar je kunt zelf de grootte van je bundel aanpassen. Zo heb je voor een meerprijs van slechts €1 een maandelijks opzegbaar abonnement. Voor €5 boven op de bundelprijs, bel en sms je onbeperkt in 44 landen.

Alle bundels zijn sowieso geldig in de gehele EU. Interesse in een bundel? Klik op ‘Bestellen’ en sluit direct een abonnement af!

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
periode
Nationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€8,5024 maandenBestellen
Nationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€11,-24 maandenBestellen
Nationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Nationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen

Gerelateerde berichten
Lebara verlaagt meerdere tarieven

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × vier =