Written by Donat Berisha

Lebara sim only nu zakelijk voor ondernemers

Voor ondernemers die op zoek zijn naar een sim only abonnement heeft Lebara goed nieuws. De sim only abonnementen van Lebara zijn nu namelijk ook beschikbaar voor (zelfstandige) ondernemers. Waar het eerst als ondernemer bij Lebara niet mogelijk was om zakelijke gegevens op de factuur te zetten, is dat nu dus wel het geval. Ondernemers die dit graag willen, kunnen nu dus ook voor sim only van Lebara kiezen.

In dit artikel gaan we verder in op bovenstaand nieuws en beschrijven we hoe je als ondernemer sim only van Lebara kunt bestellen.

Sim only voor ondernemers

Bij een zakelijk sim only abonnement betaal je geen btw. Prijzen worden dan ook zonder btw getoond en je betaalt automatisch de tarieven zonder belasting. Dat is het voordeel van een zakelijk sim only abonnement.

Bij Lebara betaal je wel nog steeds btw. Dit kun je echter gewoon terugvragen. Het terugvragen gaat gemakkelijker omdat de zakelijke gegevens zoals bedrijfsnaam en btw-bedrag op de factuur worden vermeld. Hoewel in beginsel dus gewoon de consumentenprijzen worden betaald, kan btw wel teruggevraagd worden.

Lebara verwacht dat er veel belangstelling van ondernemers zal zijn, omdat voor ondernemers voordelige tarieven, flexibele abonnementen en een betrouwbaar netwerk belangrijk zijn. Verder kunnen abonnementskosten met dit zakelijk abonnement nu ook makkelijker als zakelijke lasten worden opgevoerd.

Stappenplan voor het bestellen van een zakelijk Lebara sim only abonnement

Ben je ondernemer en heb je interesse in sim only van Lebara? Dan is het handig om te weten hoe je een zakelijk abonnement kunt aanschaffen. Zie daarvoor onderstaand stappenplan:

  1. Bezoek de website van Lebara.
  2. Kies voor sim only. Gebruik de volgende knop om direct naar sim only van Lebara te gaan: Sim only van Lebara
  3. Stel je gewenste bundel samen.
  4. Rechts zie je ‘Totaal per maand’. Daaronder kun je een ‘Zakelijk abonnement’ aanvinken. Vink dit aan.
  5. Klik op Bestellen en vul de bedrijfsgegevens in.
  6. Ga verder en rond de bestelling af. Je hebt nu een Zakelijk abonnement van Lebara!

Zakelijke gegevens

Door voor een zakelijk abonnement te kiezen, worden zakelijke gegevens op facturen en contracten vermeldt. Ook in de MyLebara-omgeving en app zijn de bedrijfsgegevens te zien.

Er is, net als voor consumenten, geen sprake van een kredietcheck. Je wordt dus niet bij het BKR geregistreerd en hier wordt bij sim only van Lebara ook niet naar gekeken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeventien − 11 =