Written by Donat Berisha

Lebara sim only deal: 50% korting

We hebben begin deze maand natuurlijk al de beste sim only aanbiedingen van september 2021 behandeld. Telecomprovider Lebara kwam echter enkele dagen later met deze actie. Hoewel het om die reden niet is verwerkt in dat artikel, willen we toch deze aanbieding nog even benoemen, aangezien je er flink op kunt besparen! Je ontvangt bij deze Lebara sim only aanbieding namelijk 50% korting op alle sim only abonnementen. Meer over deze deal weten, of wil je direct bestellen? Lees dan snel verder!

Lebara sim only actie: 50% korting op alle sim only

Wanneer je momenteel een sim only abonnement van Lebara bestelt, betaal je maandelijks maar de helft van het oorspronkelijke maandtarief. De details van dit abonnement zijn:

  • 50% korting op alle sim only bundels van Lebara
  • De gehalveerde prijzen gelden voor 6 maanden. Daarna betaal je het normale maandtarief.
  • Deze actie geldt alleen voor 2-jarige sim only abonnementen van provider Lebara (de enige andere optie is een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij je dus niet gebruik kunt maken van deze deal).
  • Je betaalt nu ook nog eens geen aansluitkosten bij Lebara.

Ben je overtuigd of wil je naar Lebara’s website voor meer informatie? Bekijk hieronder nog eens de deal en klik op ‘Meer info’.

Van belang is dus dat je wel dient te kiezen voor een tweejarige sim only abonnement om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding. Een bijkomend voordeel is dat je momenteel geen aansluitkosten betaalt, waardoor je nog voordeliger uitkomt.

Voorbeelden van bundels met deze korting

Een aantal voorbeelden van Lebara bundels en de prijzen met deze deal:

  • 7 GB + Onbeperkt bellen / sms de eerste 6 maanden €7,- in plaats van €14,-
  • 5 GB + 150 min + 150 sms de eerste 6 maanden €4,50 in plaats van €9,-
  • 2 GB + 150 min + 150 sms de eerste 6 maanden €3,75 in plaats van €7,50

Natuurlijk zijn er hiernaast nog meer bundels beschikbaar. Neem vooral even een kijkje voor jezelf (via de link in bovenstaande tabel) om alle mogelijkheden op de website van Lebara te zien!

Overige actievoorwaarden

Het is van belang om van alle voorwaarden op de hoogte te zijn wanneer je voor een aanbieding kiest. Zo zijn overige actievoorwaarden van deze deal dat het alleen voor nieuwe sim only klanten geldt (dus ook voor mensen die overstappen van Lebara prepaid), je je bundel ook gedurende deze 6 maanden kunt blijven wijzigen (korting wordt dan berekend over de gewijzigde bundel) en dat de 50% korting niet geldt voor belminuten buiten de bundel.

Tot wanneer kan ik gebruik maken van deze Lebara sim only actie?

Natuurlijk is het bij sim only acties altijd belangrijk om te weten tot wanneer je gebruik kunt maken van aanbiedingen. Provider Lebara heeft echter nog geen specifieke einddatum genoemd. We verwachten dan ook dat je in ieder geval tot en met 30 september een Lebara sim only abonnement met deze aanbieding kunt afsluiten. Of de deal langer doorgaat, wordt waarschijnlijk pas later bekend gemaakt.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − drie =