Written by Merel

Lebara lanceert sim only abonnementen

Telecomprovider Lebara heeft zich altijd op prepaid simkaarten en prepaid bundels gericht. Tot afgelopen week. Toen heeft Lebara namelijk aangekondigd dat zij per direct sim only abonnementen lanceert. Deze internationale provider doet dit op haar eigen unieke manier, om de vraag van haar doelgroep in te vullen.

Hoe zien de Lebara sim only abonnementen eruit?

Lebara is een provider die zich op de internationale gebruiker richt. Hier kan je mensen die familie hebben in het buitenland verstaan, of migranten, buitenlandse studenten en zakelijke mensen. Natuurlijk is echter iedereen vrij in de keuze om voor Lebara te kiezen, omdat het nationale aanbod ook zeer gunstig en voordelig uit de bus komt. De provider is hiermee een geduchte concurrent voor zowel nationale providers als internationale providers.

De Lebara sim only abonnementen bestaan uit 2 categorieen, internationaal en nationaal, die ieder uit 3 sim only bundels bestaan. Het verschil tussen deze bundels is dat je met internationale bundels ook vanuit het buitenland (EU + meer landen, zie onderaan dit artikel) kunt bellen en sms’en. Dit kost €5,- per maand extra. Lebara’s sim only abonnementen hebben allemaal een contractduur van 24 maanden.

Nationale sim only bundels

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
periode
Nationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€8,5024 maandenBestellen
Nationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€11,-24 maandenBestellen
Nationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Nationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen

Internationale sim only bundels

BundelMBBellenSMSMaandelijkse
kosten
Contract
Periode
Internationaal 2 GB2000 MBOnbeperktOnbeperkt€13,5024 maandenBestellen
Internationaal 5 GB5000 MBOnbeperktOnbeperkt€16,-24 maandenBestellen
Internationaal 7 GB7000 MBOnbeperktOnbeperkt€21,-24 maandenBestellen
Internationaal 10 GB10000 MBOnbeperktOnbeperkt€26,-24 maandenBestellen

Daarnaast is Lebara ook nog uniek in het feit dat de provider geen kredietcheck doet, waardoor mensen met een BKR registratie ook een sim only abonnement kunnen nemen.

Is een sim only van Lebara iets voor mij?

Of een sim only abonnement van Lebara iets voor jou is, doe je door de bundels te vergelijken met sim only’s van andere providers. Sim only abonnementen vergelijken doe je in de vergelijker op onze homepage. Een sim only van Lebara is voor jou in elk geval interessant als je je kan vinden in de volgende punten:

  • Je bent op zoek naar een goedkope sim only
  • Je belt of sms’t regelmatig naar één van deze landen: Canada, China, India, de VS, Hong Kong, Marokko (alleen vaste lijn), Zuid-Korea, Zwitserland, Noorwegen, Thailand, Israël, Liechtenstein, Maleisië, Singapore, Turkije (alleen vaste lijn) en Zuid-Afrika.
  • Je bent BKR geregistreerd
  • Je bent geen ontzettend grote gebruiker (niet meer internet nodig dan 3 GB)
  • Je bent een beller, bij Lebara bel je namelijk al voor €10,- onbeperkt binnen heel Nederland

Op het gebied van service kun je bij Lebara wel iets minder verwachten dan je wellicht gewend bent bij een duurdere nationale provider. Echter heeft Lebara haar zaken wel goed op orde en is de klantenservice via meerdere kanalen bereikbaar.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vier =