Written by SimonlyCheck

Lebara Sim Only voor kleine gebruikers

Sim Only provider Lebara heeft per 1 oktober een nieuw sim only abonnement geïntroduceerd. Lebara richt zich met dit sim only abonnement op de gebruiker die weinig data nodig heeft en niet veel belt of sms’t. Wil je weten of het nieuwe sim only abonnement iets voor jou is? Na het lezen van deze blog zul je het weten.

Nieuwe Sim Only van Lebara

Het kersverse sim only abonnement van Lebara richt zich op kleine gebruikers. Het nieuwe abonnement heeft een bundel van 2 GB en 50 belminuten of sms-berichten, als je een abonnement van 2 jaar afsluit. Lebara biedt tevens de optie om maandelijks het abonnement op te zeggen. Per maand gaan de abonnementskosten dan met € 1,- omhoog. Benieuwd naar dit sim only abonnement of wil je Lebara sim only’s vergelijken? Bekijk dan snel het actuele aanbod!

Wat kan ik met 2 GB Internet?

2 GB data zal normaal gesproken genoeg zijn voor normaal dagelijks gebruik als Whatsapp’en, E-mailen en internetten. Filmpjes afspelen, downloaden of streamen is af te raden, maar voor enkele korte keren kan het geen kwaad. Maak dus sowieso binnenshuis gebruik van het Wi-Fi netwerk en buitenshuis alleen van Wi-Fi netwerken die u vertrouwt. Bij Lebara kun je bovendien altijd je datagebruik inzien via de app of website.

Reden van nieuw Sim Only Lebara

De sim only markt in zijn totaliteit bieden steeds grotere databundels aan en aantrekkelijke combi voordelen als klanten meerdere diensten afnemen bij dezelfde provider. Lebara gaat tegen de stroom in en biedt juist het tegenovergestelde aan. Niet iedereen wil meer data en meerdere diensten onder één dak onderbrengen. Het nieuwe sim only abonnement richt zich op een behoorlijk grote groep die niet zoveel behoefte heeft aan veel data en bellen of sms’en.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

veertien + vijf =