Written by SimonlyCheck

KPN sluit alle Telfort winkels

Een aantal weken geleden is er bekend gemaakt dat KPN meerdere dochterondernemingen gaat schrappen. Hieronder zal onder andere de provider Telfort vallen. Voor velen is dit een ontwikkeling waar nogal wat vragen over zijn. Gelukkig is er al wat meer helderheid gegeven hierover. In recent nieuws heeft KPN aangegeven dat zij alle winkels van haar dochtermerk Telfort gaat sluiten.

KPN sluit alle vestigingen van Telfort

Er gingen al een tijdje geruchten rond over de sluiting van Telfort winkels, maar nu is het dus definitief. Per 1 mei 2019 worden alle Telfort vestigingen in Nederland gesloten. De huidige medewerkers van deze vestigingen verliezen hierdoor hun baan. Een derde hiervan zal gaan werken op uitzendbasis. Voor de rest van de medewerkers van Telfort streeft KPN streeft om hen te voorzien van een baan, bijvoorbeeld met een baan in de klantenservice of in één van de KPN filialen.

Schrappen van andere dochterondernemingen

Voor KPN is dit een eerste stap in hun strategie wat al eerder bekend gemaakt werd. KPN is van plan om haar dochterondernemingen Telfort, Yes telecom en XS4ALL te gaat onderbrengen onder haar eigen vlag. Hiermee wilt KPN de beste provider worden voor verschillende typen klanten door alle klantsegmenten te kunnen bedienen.

Wat verandert er voor de huidige klanten?

Voor de huidige klanten van Telfort verandert er niets. Voor hulp kunnen zij bij één van de KPN filialen terecht. Het huidige aanbod en de standaard prijzen blijven nog steeds hetzelfde voor Telfort klanten. De website zal de komende tijd nog blijven bestaan. Hetzelfde geldt voor een aantal campagnes die nog lopen voor Telfort. Voor nu hoeven Telfort klanten zich geen zorgen te maken. Echter, is het niet duidelijk wanneer Telfort producten volledig zullen verdwijnen én klanten een andere provider moeten gaan zoeken.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + dertien =