Written by Mo Maghsoudi

KPN onbeperkt data abonnement aanbieding

De onbeperkt data bundels van KPN worden sinds oktober 2019 aangeboden. De bundels bevatten onbeperkt 4G internet en zijn 5G ready. Dit houdt in dat je meteen gebruik kunt maken van het 5G netwerk op het moment dat deze beschikbaar komt. Bij de abonnementen krijg je 25 GB per maand om te delen met KPN-gebruikers die op hetzelfde adres wonen en krijg je 22 GB per maand om in het buitenland te gebruiken. Om het abonnement af te sluiten moet je eenmalig €25 aansluitkosten betalen.

Aanbiedingen KPN

KPN heeft vorig jaar in oktober KPN hussel geïntroduceerd. Bij deze actie krijg je, als je internet van Telfort of KPN hebt, €5 of €7,50 korting op je mobiele abonnement. De hoeveelheid korting hangt af van welk abonnement je afneemt. Bij de unlimited data abonnementen ontvang je nu tijdelijk €7,50 korting. Met de korting kosten de abonnementen nog maar €26,50 en €27,50 per maand bij een 2-jarig contract.

Andere aanbieders onbeperkt data

Er zijn in Nederland enkele providers die onbeperkt data aanbieden. Bij Vodafone betaal je maar liefst €40 voor onbeperkt internet. De goedkoopste aanbieder van onbeperkt internet, is Budget Mobiel. Daar kun je voor €20 per maand onbeperkt internetten en onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast bieden ook Tele2, T-Mobile en KPN onbeperkt data aan. Vergelijk hun prijzen in de onderstaande vergelijker.

Onbeperkt sim only vergelijken

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt data? Gebruik dan onze onafhankelijke vergelijker. Bepaal eerst hoeveel belminuten je naast je onbeperkt data wilt en bekijk in de vergelijker welke provider het beste bij jou past. Meteen een onbeperkt sim only afsluiten? Dat kan via de bekijk knop!

Wat vind jij van KPN’s aanbieding?
Reageer hieronder!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 11 =