Written by Mark Bakker

KPN haar nieuwste sim only abonnementen

Vorige week heeft KPN verandering doorgevoerd in het aanbod van mobiele Sim Only abonnementen. De nieuwe abonnementen zouden de klanten meer flexibiliteit bieden en daarnaast zouden de databundels zijn verdubbeld. In dit artikel zullen we je meer vertellen over wat de nieuwe abonnementen inhouden en welke voordelen het voor jullie oplevert.

Waarom heeft KPN haar abonnementen vernieuwd?

De nieuwe Sim Only abonnementen zullen vele voordelen bieden voor de klanten. Ze zijn flexibeler op het gebied van zowel belminuten als op dat van mobiele data. Met de nieuwe bundels biedt KPN de mogelijkheid om voor een paar euro extra onbeperkt te bellen en sms-en. Verder is het mogelijk deze optie per maand te activeren zodat de klanten dit naar hun maandelijkse behoefte kan aanpassen. Hieronder is voor jullie een vergelijker toegevoegd waardoor jullie eenvoudig de abonnementen van KPN kunnen vergelijken en afsluiten

Wat hebben de nieuwe abonnementen van KPN te bieden?

Vanaf heden is het mogelijk een sim only abonnement samen te stellen van 0, 2, 5, 15, 50 of 100 GB waarbij standaard 150 belminuten of sms’jes zitten inbegrepen. KPN heeft hierin een extra mogelijkheid gecreëerd: voor 2 euro extra per maand kan er onbeperkt gebeld en sms berichten verstuurd worden. Hierbij is het mogelijk maandelijks te bepalen of er voor het onbeperkt bellen en SMS-en wordt gegaan. Verder is het met de nieuwe abonnementen mogelijk te bellen naar landen binnen Europa tegen het binnenlandse tarief. Hieronder een klein overzicht van de mogelijkheden met de daarbij horende prijzen:

2-jarig Sim Only – 150 bel/sms

Aantal GBKosten per maand
0€13,-
2€18,-
5€23,-
15€28,-
50€34,-
100€63,-

*Wil je onbeperkt bellen & SMS’en? Dan zijn de bovenstaande prijzen €2 duurder.

Welke voordelen leveren de nieuwe abonnementen?

Allereerst is het vanaf nu mogelijk een abonnement af te sluiten met maar liefst 100 GB. Dit in combinatie met het feit dat het niet meer nodig is hierbij onbeperkt bellen en sms-en af te nemen maakt het erg flexibel. Mensen die een veel data gebruiken en weinig bellen of sms-en kunnen zo’n abonnement nemen. Voor de mensen die wel veel gebruik maken van bellen kunnen ervoor kiezen om voor maar 2 euro extra per maand onbeperkt te kunnen bellen en SMS-en. Naast bovenstaande voordelen zijn er nog meer extra’s voor mensen die meer producten bij KPN afnemen. De klanten die bijvoorbeeld tv en een mobiel abonnement combineren krijgen dubbel zoveel MB’s en belminuten en daarnaast 5 euro korting per maand.

  1. Meer data tot 100 GB
  2. Onbeperkt bellen voor maar 2 euro extra
  3. Dubbel MB’s en 5 euro korting voor bestaande klanten

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − acht =