Written by Donat Berisha

Hollandsnieuwe sim only nu ook maandelijks opzegbaar

Sim only provider Hollandsnieuwe heeft sinds kort een aanpassing gemaakt in het aanbod. Naast de één- en tweejarige abonnementen die al werden aangeboden, zijn ze nu ook begonnen met maandelijkse opzegbare sim only bundels. Hiermee gaat Hollandsnieuwe de concurrentie aan andere providers die korte en flexibele sim only abonnementen aanbieden. Lees in dit artikel meer over de wijziging en waarom Hollandsnieuwe hiervoor kiest.

Nieuwe maandelijks opzegbare sim only bundels

Het aanbod van bundels van telecomprovider Hollandsnieuwe is dus een stuk uitgebreider en flexibeler geworden in vergelijking met het vorige aanbod aan bundels. De kosten die de klant maakt per maand gaan met een maandelijks opzegbaar abonnement wel iets omhoog. Een jaarlijks opzegbaar abonnement kost €1,00 extra per maand en een maandelijks opzegbaar abonnement kost €2,00 extra per maand. In totaal biedt Hollandsnieuwe vier abonnementen aan waarin een keuze gemaakt kan worden tussen 24 maanden, 12 maanden of 1 maand.

Hieronder staat een overzichtelijke tabel van de prijzen van Hollandsnieuwe. Door op een van de bestelknoppen te klikken kun je direct een sim only abonnement van Hollandsnieuwe afsluiten.

AbonnementAantal MB/belminuten/SMSTarieven 2 jarig contractTarieven 1 jarig contractTarieven maandelijks opzegbaar contract
Sim only 10001000 MB/belminuten/SMS€7,50€8,50€9,50Bestellen
Sim only 20002000 MB/belminuten/SMS€8,50€9,50€10,50Bestellen
Sim only 40004000 MB/belminuten/SMS€10,-€11,-€12,-Bestellen
Sim only 60006000 MB/belminuten/SMS€12,50€13,50€14,50Bestellen

Overigens valt ook op dat Hollandsnieuwe een nieuwe maximale downloadsnelheid heeft: 350 Mbps. Dit was eerst 250 Mbps. De uploadsnelheid is wel hetzelfde gebleven: 50 Mbps. De maximale internetsnelheid van Hollandsnieuwe ligt nu dus hoger.

Waarom kiest Hollandsnieuwe voor maandelijks opzegbare sim only abonnementen?

Er zijn verschillende redenen voor Hollandsnieuwe om te beginnen met maandelijks opzegbare sim only abonnementen, namelijk:

  • De sim only markt blijft groeien. Het is belangrijk om met een groter en flexibeler aanbod op de markt te komen om klanten zo goed te kunnen bedienen.
  • De vraag naar flexibele en maandelijks opzegbare sim only abonnementen stijgt. Het was dus belangrijk om het aanbod aan te passen op de vraag.

Daarnaast weet ook Hollandsnieuwe dat andere providers al langer maandelijks opzegbare abonnementen. aanbieden. Met dit nieuwe aanbod kan Hollandsnieuwe dus de concurrentie aangaan met andere providers én kan het zijn klanten beter bedienen.

Sim only van Hollandsnieuwe afsluiten?

Heb je interesse in een sim only abonnement van Hollandsnieuwe? In onderstaande vergelijker zie je alle mogelijkheden. Je kunt bij Hollandsnieuwe nu dus ook filteren op contracten van 1 maand! Kies voor jouw favoriete bundel en klik op ‘Bekijk’ om een sim only abonnement af te sluiten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =