Written by Merel

Goedkope sim only met onbeperkt internet

Onbeperkt internet is populairder dan ooit. We doen namelijk zo veel mogelijk met onze smartphone, waarop internet natuurlijk niet kan ontbreken. De prijs van mobiel internet is de laatste jaren flink gedaald. Ben jij toe aan een (nieuw) sim only abonnement? Dan doe je er goed aan even tijd te investeren om uit te zoeken wat de goedkoopste sim only voor jou is, eventueel met onbeperkt internet.

Een goedkoop sim only abonnement en een sim only met onbeperkt internet gaan hand in hand; Het onbeperkte internet zorgt er namelijk voor dat zo’n sim only abonnement de goedkoopste optie is, voor consumenten die gedurende de hele dag gebruik maken van internet.

Waarom willen we een sim only met onbeperkt internet

Wanneer je kiest voor een goedkope sim only met onbeperkt internet, weet je zeker dat je nooit je bundel overschrijdt. Als je namelijk je databundel overschrijdt, is het gevolg dat je of extra internet moet bijkopen of dat je internetsnelheid drastisch wordt verlaagd. Wanneer je snelheid wordt verlaagd, betaal je niet extra maar kun je ook geen video’s meer kijken, games spelen, internetbellen etc. Dit is echt bedoeld om alleen nog chatberichten te kunnen sturen en een aantal apps te kunnen openen. Wat het gevolg is als jij je databundel overschrijdt, is afhankelijk van je provider. Bij Vodafone, KPN en T-Mobile kun je gratis blijven internetten, maar wordt je snelheid flink verlaagd. Je kunt er echter ook voor kiezen om MB’s bij te kopen om op dezelfde snelheid te kunnen blijven internetten. Dit geldt ook voor alle andere providers, met uitzondering van Budget Mobiel. Alle abonnementen van Budget Mobiel bestaan namelijk uit onbeperkt internet.

Voordelen van een sim only met onbeperkt internet

  • Je databundel kan niet leeg gaan.
  • Het is duidelijk hoeveel jij maandelijks uitgeeft aan internet. Je loopt niet de kans te moeten bijkopen. Onbeperkt internet is voor velen de goedkoopste optie.
  • Bestanden, apps en surfen zal steeds meer data gaan kosten, aangezien de diensten blijven optimaliseren in snelheid, grootte en mogelijkheden. Met onbeperkt internet hoef je je hier geen zorgen over te maken.
  • Er bestaan ook sim only abonnementen met onbeperkt internet die maandelijks opzegbaar zijn. Vind je onbeperkt internet toch te veel, omdat je er te weinig van gebruikt? Dan kun je vrijblijvend op zoek naar een beter passende sim only

Het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt internet kiezen, hoe doe je dat?

Of een sim only abonnement met onbeperkt internet het goedkoopst is, is totaal afhankelijk van wat jij wilt. Het goedkoopste sim only abonnement met onbeperkt internet is momenteel verkrijgbaar bij Budget Mobiel, namelijk voor slechts €20,-. Hierbij kun je dan ook nog onbeperkt bellen en sms’en en is je abonnement maandelijks opzegbaar. Momenteel kun je in de hele EU gebruik maken van je sim only abonnement. Is dit ook de juiste keuze voor jou? Volg de volgende stappen om hierachter te komen:
1. Bepaal je internetverbruik.
2. Bepaal wat je nog meer wilt doen, zoals bellen en sms’en.
3. Bepaal voor welke periode jij een goedkope sim only wilt afsluiten (1 maand, 1 jaar of 2 jaar).
4. Heb je voorkeur voor een bepaalde provider, omdat deze bijvoorbeeld extra’s biedt in combinatie met een alles in 1 abonnement, neem dit dan mee.
5. Heb je voorkeur aan 4G internet?
6. Vul je voorkeuren in, in de vergelijker op onze homepage. Vervolgens zal het beste abonnement voor jouw situatie tevoorschijn komen!

Welke providers bieden de goedkoopste sim only’s?

  • Budget Mobiel
  • T-Mobile
  • Tele2
  • Youfone

Buiten deze providers bieden veel andere providers ook grote databundels aan, die je vaak wel kunt zien als ‘onbeperkt internet’. Zo kun je bij KPN een sim only afsluiten met 50 GB internet en bij Vodafone 25 GB internet. Dit komt al vrij goed in de buurt bij het ‘onbeperkte internet’. Gemiddeld gebruiken smartphonebezitters namelijk gemiddeld 2 GB per maand per persoon.
Je hoeft dus niet persé voor een goedkope sim only te kiezen met onbeperkt internet. Deze grote bundels zijn namelijk vergelijkbaar.

In de vergelijker op de homepage kun je zien welk goedkoop sim only abonnement het beste bij jou past, zodat je echt veel geld kunt besparen op je telefoonkosten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 9 =