Written by SimonlyCheck

Hebben goedkope sim only abonnementen “addertjes”?

Het aanschaffen van goedkope sim only abonnementen wekt bij veel mensen direct het beeld van veel voordeel. En dit natuurlijk ook zo, want de kosten worden erg gedrukt bij een sim only abonnement. Je betaald alleen voor een abonnement en niet voor een toestel waardoor je maandbedrag een flink stuk lager ligt. Toch kun je je afvragen of er ook geen nadelen aan een dergelijk abonnement kleven. Of dat er wellicht “addertjes onder het gras” zitten verborgen waar je niet zo snel op let tijdens het nemen van een sim only abonnement. Veel mensen laten zich voornamelijk leiden door de prijs en hebben hier in sommige gevallen achteraf spijt van. Lees hieronder op welke zaken je moet letten als je kiest voor een sim only abonnement.

Mogelijk addertjes bij goedkope sim only abonnementen

Je moet goed bedenken dat een toestel met abonnement ook veel voordelen kent. Zo krijg je een nieuw toestel die erg lang mee kan. Ook krijg je bij problemen vaak een leentoestel, iets wat je bij een sim only natuurlijk niet krijgt. Het toestel kun je daarbovenop ook nog eens verzekeren. Dit geeft je meer zekerheid mocht er onverhoopt iets fout gaan waardoor jouw dure toestel erg wordt beschadigd. Als je een sim only neemt dan maak je gebruik van een (waarschijnlijk) wat ouder toestel waarmee de kans groter is dat deze eerder aan vervanging toe is. Als je dan een sim only abonnement hebt afgesloten, kan het zijn dat je tijdens dit abonnement zelf een nieuw toestel moet kopen als deze aan vervanging toe is.Of je moet ervoor kiezen er een abonnement naast te nemen. Dit zorgt dan wel voor dubbele maandlasten. Iets waar de meeste mensen dan ook niet op zitten te wachten. De meeste nieuwe toestellen gaan wel een langere periode mee. Beschik je echter over een “oldschool” toestel dan is het belangrijk dit mee te nemen en te overwegen toch voor een toestel met abonnement te gaan.

Verder moet je er altijd op letten wat je betaald voor wat je krijgt, hoe er wordt afgetikt en of er aansluitkosten zijn of niet. Zeker bij de goedkope sim only abonnementen van 1 maand zijn de kosten vaak een stuk hoger per maand. Ook betaal je meestal nog aansluitingskosten bij dergelijke sim only abonnementen. Wij adviseren dan ook altijd te kiezen voor een sim only abonnement van minimaal 1 jaar en anders 2 jaar. Op deze manier geniet je altijd van het meeste voordeel.

Veel voordelen bij een goedkoop sim only abonnement

Het blijft een feit dat een goedkoop sim only abonnement ook vaak het goedkoopst is. Je kosten worden laag gehouden en je kan met een nieuw of redelijk nieuw toestel alles doen wat je hartje begeert. Je betaald een stuk minder per maand voor vaak een hoop meer belminuten, Mb’s en sms’ jes. Heb jij nog een toestel wat prima in orde is en ben jij ook op zoek naar een goedkope oplossing? Dan is het ook zeker verstandig eens te kijken naar een 1 of 2 jarig sim only abonnement!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =