Written by Donat Berisha

Goedkoopste unlimited data aanbieder?

Internet wordt steeds populairder, maar ook steeds goedkoper. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een sim only abonnement met onbeperkt internet. Wij hebben voor je uitgezocht wie de goedkoopste unlimited data aanbieder is en wanneer een sim only abonnement met onbeperkt internet handig kan zijn. Je leest het in deze blog.

Goedkoopste unlimited data abonnementen vergelijken?

Veel mensen kiezen voor een sim only met onbeperkt internet. De voornaamste reden hiervoor is dat er geen rekening gehouden hoeft te worden met een limiet. Vind jij dit ook belangrijk? Lees dan deze pagina voor meer informatie over onbeperkt data voor sim only. Hieronder kun je het aanbod sim only abonnementen met unlimited data vergelijken. De goedkoopste unlimited data aanbieders zie je direct, aangezien er al is gefilterd op prijs. Klik op de bekijk knop om vandaag nog jouw abonnement met onbeperkt internet af te sluiten!

Wie is de goedkoopste unlimited data aanbieder?

De provider die het goedkoopste unlimited data abonnement aanbiedt is Budget Mobiel. Voor € 20,- per maand heb je onbeperkt 4G en kun je ook onbeperkt bellen en sms’en. Dit sim only abonnement van Budget Mobiel is maandelijks opzegbaar, wat erg aantrekkelijk kan zijn voor mensen die niet aan een lang contract vast willen zitten. Tijdelijk krijg je bij dit abonnement gratis Happy Plugs Air t.w.v. € 99,-.

Alternatief: 4G Unlimited data abonnement

Een interessant alternatief is het 4G Unlimited data abonnement dat wij aanbieden. Lees daarover hier meer informatie. Het is niet direct even goedkoop als bijvoorbeeld het sim only abonnement van Budget Mobiel, maar is toch goedkoper & voordeliger zijn als bijvoorbeeld meerdere personen gebruik maken van het abonnement, of als zakelijke oplossing. Je ontvang namelijk een MiFi router. Deze huur je voor de periode dat je het abonnement afsluit, of koop je af tegen een meerprijs. Vervolgens kunnen tot 32 gebruikers onbeperkt internetten! Zie hieronder de opties op basis van contractduur.

Waarom kiezen voor unlimited data?

Een unlimited data abonnement heeft vele voordelen. Het maakt eigenlijk niet uit of het een duur abonnement of het goedkoopste unlimited data abonnement is. Het enige verschil is dan vaak de prijs. Een unlimited databundel is geschikt voor mensen die erg veel willen of moeten internetten, zonder aan een limiet te moeten denken. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor je verzameld:

  • Je bent altijd voorzien van data.
  • Je hoeft geen rekening te houden met een limiet van data.
  • Doordat er geen limiet is kan deze ook niet overschreden worden. Dit kan anders voor hoge extra kosten zorgen. Providers hanteren namelijk erg hoge tarieven voor het overschrijden van je limiet.
  • Doordat er geen extra kosten gerekend kunnen worden, betaal je altijd één vast bedrag per maand.
  • Je bent nooit meer afhankelijk van WiFi. Dit scheelt een hoop moeite.

Fair use policy

Doordat er steeds meer MB’s verbruikt worden, zijn unlimited data bundels een grote kostenpost geworden voor providers. Hierdoor zit er soms een limiet op deze abonnementen. Deze limiet is de zogeheten ‘fair use policy’. Hierin staan de regels voor onbeperkt internet. Zo kan het zijn dat onbeperkt toch niet helemaal onbeperkt is. Het kan zijn dat je in Nederland wel unlimited data hebt, maar in het wel een limiet geldt. Providers kunnen deze limieten zelf opstellen, dus kijk altijd goed naar de voorwaarden of neem contact op met de provider.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × 2 =