Written by Dennis Vlaar

Goedkoopste sim only onbeperkt data

Sim only abonnementen met onbeperkt data, worden steeds populairder. Ben jij ook klaar voor een onbeperkt data sim only abonnement? Dan is dit de juiste plek om te beginnen! In dit artikel helpen we jou met het vinden van de goedkoopste sim only onbeperkt data. Lees dus verder!

Goedkoopste sim only onbeperkt data vergelijken

Het aanbod van sim only abonnementen met onbeperkt data is in de afgelopen jaren aardig gegroeid. Het is daarom handig om een sim only vergelijker te gebruiken, dan hoef je niet het hele internet over om sim only abonnementen te vergelijken. In de onderstaande vergelijker staan alle onbeperkt data abonnementen. Vul in hoeveel belminuten je wilt hebben naast de onbeperkt data en bekijk het aanbod. Als je meteen een abonnement wilt afsluiten, dan kan dat via de bestelknop!


Welke provider biedt de goedkoopste onbeperkt data bundel?

Zoals je hierboven in de vergelijker kunt zien, is het goedkoopste sim only onbeperkt data abonnement van Budget Mobiel. Je kunt bij Budget Mobiel al onbeperkt internetten, bellen en sms’en vanaf €20 per maand. Dit abonnement is ook nog eens maandelijks opzegbaar. Het nadeel van het onbeperkt data abonnement van Budget Mobiel, is dat je de lage prijs terugziet in de snelheid van het internet. De maximale internetsnelheden van Budget Mobiel zijn namelijk 5 Mbps download en 1 Mbps upload. Indien je echt naar een goedkoop sim only abonnement op zoek bent, waarmee je onbeperkt kunt internetten, is Budget Mobiel wel een goede keuze.

Is een sim only onbeperkt data iets voor mij?

Als je veel gebruik maakt van internet en elke maand MB’s te kort komt, dan is het misschien verstandig om over te stappen naar een onbeperkt data abonnement. De kosten voor internetten buiten je bundel zijn namelijk over het algemeen best hoog. Als je twijfelt over een onbeperkt sim only abonnement, dan kan het handig zijn om te kijken naar je dataverbruik van de afgelopen maanden. Dit kun je op je telefoon zien bij instellingen. Je zou ook een onbeperkt data abonnement voor 1 maand kunnen nemen om te kijken of je het nodig hebt.

Is een onbeperkt data abonnement echt onbeperkt?

Je vraagt je misschien af of onbeperkt data ook echt onbeperkt data betekent. Het antwoord is: Ja! Je kunt onbeperkt gebruik maken van internet op je telefoon. De meeste providers hebben alleen wel een fair use policy. Dit zorgt er voor dat je geen misbruik gaat maken van je onbeperkt data. Het is namelijk niet de bedoeling dat je je telefoon als router gaat gebruiken door een hotspot continu aan te laten staan.

Heb jij de goedkoopste sim only onbeperkt data kunnen vinden?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × twee =