Written by Dennis Vlaar

Goedkoopste sim only data abonnement

Ben je opzoek naar een sim only abonnement met data, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan ben je hier op het juiste adres! In dit artikel kun je de goedkoopste sim only data abonnementen met elkaar vergelijken. Zo kun jij gemakkelijk de sim only abonnementen met data vinden. Lees dus verder!

Goedkoopste aanbieders van sim only data

Hoe meer internet je in je bundel hebt zitten, hoe goedkoper de data per MB wordt. Welke providers bieden de goedkoopste sim only data aan? Op dit moment zijn dat:

 • Ben
 • Simpel
 • Simyo
 • Lebara
 • Budget Mobiel
 • Goedkoopste sim only data vergelijken?

  Het aanbod van goedkope sim only data abonnementen is immens groot. Het is daarom aangeraden om een sim only vergelijker te gebruiken. Op deze manier heb je alle sim only abonnementen en de bijbehorende kosten op een rijtje. Hieronder kun je kiezen hoeveel data jij in je sim only abonnement wilt hebben. Bekijk vervolgens de opties. Het afsluiten van een abonnement doe je door te klikken op de bestelknop.

  Bereik van kleinere providers

  Bij sommige goedkopere providers zoals Budget Mobiel, Simpel en Ben, is de internetsnelheid niet zo hoog. Maar hoe zit het met het bereik? Het bereik van alle providers in Nederland zijn zo goed als dekkend. Dit komt omdat alle providers gebruik maken van de 3 grote netwerken die we in Nederland hebben. Het netwerk van KPN, Vodafone en T-Mobile. De goedkopere providers hebben dus geen slechter bereik dan de duurdere providers. De internetsnelheid kan alleen wel lager liggen dan bij de duurdere providers.

  Is een goedkope sim only met data voor mij geschikt?

  Een goedkope sim only met data kan veel voordelen bieden. Als je door een goedkoop sim only abonnement €10 per maand kan besparen, dan bespaar je in 1 jaar tijd al ruim €100. Het is dus zeker de moeite waard om een goedkope sim only met data te nemen. Vooral voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan een sim only abonnement, maar wel bereikbaar willen zijn, is dit een perfecte oplossing.

  Goedkoopste sim only met onbeperkt data

  Voor personen die onbeperkt internet willen zijn er ook nog abonnementen waar ze uit kunnen kiezen. Het goedkoopste data abonnement is op dit moment die van Budget Mobiel. Voor €20 per maand, kun je bij Budget Mobiel onbeperkt gebruik maken van data. Dit sim only abonnement is ook nog eens maandelijks opzegbaar en bevat onbeperkt bellen en sms’en. Het nadeel van deze goedkope internet abonnement is wel dat je dit terugziet in de internet snelheid.

  Geef een reactie

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  13 + 15 =