Written by Mo Maghsoudi

Goedkoopste sim only 4g kopen?

De prijzen van sim only abonnementen worden steeds goedkoper. Daarom kan het voor jou als consument wel eens lastig worden om de juiste simkaart voor jouw persoonlijke situatie te vinden. Ben jij op zoek naar de goedkoopste sim only 4G abonnementen? In dit artikel laten we je precies weten wie de goedkoopste providers zijn en hoe je de goedkoopste sim only met 4G internet kunt aanschaffen.

Goedkoopste sim only 4G & providers

Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste sim only (4G) dan kom je niet zo snel uit bij de grote providers zoals KPN, Vodafone en T-mobile. Vaak zijn de sim only abonnementen van deze providers een stuk duurder dan de abonnementen die je bijvoorbeeld kunt afsluiten bij Simyo, Simpel, Hollandsnieuwe, Ben of Youfone. Dit komt in sommige gevallen omdat er een dergelijke verschil in kwaliteit is tussen de abonnementen. Zo kun je bijvoorbeeld bij de ene provider uitgaan van een goed werkend en betrouwbaar 4G netwerk wat in alle uithoeken van Nederland te gebruiken is. Bij andere providers heb je bijvoorbeeld het probleem dat je niet altijd en overal een goede netwerkverbinding hebt of vaak te maken hebt met storingen. Hetgeen wat het prijsverschil kan verklaren. Voor kwaliteit betaal je immers iets meer.

Direct de Goedkoopste sim only 4g afsluiten?

Wil je meteen het goedkoopste sim only 4G abonnement afsluiten? Gebruik dan de onderstaande tool om een abonnement voor jezelf samen te stellen. Dit kun je doen door de gewenste filters toe te passen en daarna voor het goedkoopste abonnement te gaan.

Hoe kies je het juiste sim only abonnement?

Wil je nog wat extra tips, zodat je de juiste keuze maakt? Lees dan even verder. Voor ons is het duidelijk waar jij naar op zoek bent. Het goedkoopste sim only abonnement waarmee jij gebruik kunt maken van een 4G netwerk. Zoals eerder besproken zijn er een aantal providers die goedkope sim only abonnementen aanbieden. Per provider en per abonnement zijn er criteria waar je naar kunt kijken zodat je niet alleen de goedkoopste sim only (4G) abonnement afsluit, maar ook een abonnement dat past bij jouw gebruik én voorkeur.

Extra tips bij aanschaf van de Goedkoopste Sim only 4G

Nog wat extra tips nodig zodat jij de goedkoopste sim only met 4G internet kunt aanschaffen welke past bij jouw huidige budget, voorkeur en gebruik? Hieronder bespreken we kort een aantal punten waar je op kunt letten.

Looptijden van een abonnement

Bij de meeste providers heb je de mogelijkheid om te kiezen uit abonnement met een looptijd van een jaar of twee jaar. Ben je niet zo’n fan van een langlopend contract? Kies dan voor een provider die abonnementen aanbieden welke maandelijks opzegbaar zijn. Let wel op dat je dan in de meeste gevallen niet goedkoper uit bent dan wanneer je een contract neemt met een langere looptijd.

Maximale snelheid van je provider

Per provider en per abonnement kunnen er verschillen zijn in internetsnelheden. Wil je vergelijken tussen de goedkoopste sim only 4G abonnementen? Weeg dan de internetsnelheden van de goedkoopste 4G abonnementen tegen elkaar af.

Controle over je gebruik? Gebruik een belplafond!

Wil je een optimaal profiteren van de goedkoopste sim only die je gaat afsluiten, maar wil je ook controle houden over je internetverbruik? Dan is een belplafond geschikt voor jou. Er zijn een aantal providers waarbij je een belplafond voor je sim only kunt instellen zoals Simpel en Youfone.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twaalf + negentien =