Written by Donat Berisha

Goedkoopste belbundels vergelijken?

Ben jij op zoek naar een goedkope belbundel om bijvoorbeeld te kunnen bellen met collega’s, klasgenoten, familie of om een keertje te bellen met een vriend die je lang niet hebt gesproken? Geen probleem! In dit artikel helpen we jou op weg om een voordelige belbundel te kiezen door de goedkoopste belbundels met elkaar te vergelijken. Wil je meer weten? Lees dan gerust verder!

Direct de goedkoopste belbundels vergelijken?

Belbundels vergelijken gaat erg snel en eenvoudig met onze onafhankelijke sim only vergelijker, waarmee je gemakkelijk kunt filteren op dataverbruik, belminuten, provider en zelfs contractduur. Ben je op zoek naar alleen belminuten? Verschuif dan het filter dataverbruik helemaal naar rechts en verschuif het filter belminuten naar het gewenste aantal belminuten dat jij nodig hebt. Gebruik de onderstaande vergelijker om jouw belbundel vandaag nog af te kunnen sluiten! Hieronder bespreken we hoe je de goedkoopste belbundel voor jouw huidige situatie kunt afsluiten.


Tips voor het vergelijken van belbundels

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een goedkope belbundel wilt afsluiten. We hebben de belangrijkste tips hieronder gezet:

✔ Ga voor jezelf eerst na wat jouw belgedrag is. Dus hoeveel belminuten denk je nodig te hebben per maand of wil je onbeperkt kunnen bellen tegen een goedkoop tarief?
✔ Wil je niet aan een 1 of 2-jarig abonnement vastzitten? Dan kun je kiezen voor een maand abonnement, maar dan ben je wel weer iets duurder uit!
✔ Wat is je budget dat je maximaal wilt besteden per maand aan een belbundel?
✔ Heb ik een belbundel voor het buitenland nodig?
✔ Als laatste tip, check nog op eventuele aanbiedingen of leuke kortingen bij de verschillende providers! Hiervoor kun je klikken op de knop ‘Bekijken’ in de vergelijker.

Hoeveel belminuten heb ik nodig per maand?

Het is handig om jezelf af te vragen hoeveel belminuten je per maand nodig hebt. Wanneer je vaak belt, dus eigenlijk zo’n beetje elke dag, dan is het verstandig om voor sim only onbeperkt bellen te kiezen. Daarover lees je op deze pagina meer. Zo heb je nooit het probleem dat je buiten je bundel treedt, je hebt geen onverwachte kosten en je kunt dus zorgeloos bellen waar en wanneer je maar wilt. Met de bovenstaande vergelijker schuif je het filter aantal belminuten naar onbeperkt en daarmee kun je eenvoudig providers vergelijken om een goedkope onbeperkte belbundel te kiezen.

Providers die goedkope belbundels aanbieden

Indien je op zoek bent naar de goedkoopste sim only inclusief goedkope belbundel, is het verstandig om te kijken naar providers die dit aanbieden. Er zijn een paar providers die een belbundel met geen tot weinig MB’s aanbieden. We hebben de drie goedkoopste belbundels hieronder voor je opgesomd:

  • Simpel
  • Simyo
  • Youfone

Bekijk hier onze pagina over de goedkoopste sim only abonnementen voor meer informatie.

Een belbundel bij Simpel

De goedkoopste belbundel bij Simpel is 2,50 euro, waarbij je 50 belminuten krijgt. Bij Simpel zit er altijd wel data inbegrepen. Je kunt ook kiezen voor 100, 250 of onbeperkte belminuten. Wanneer je kiest voor onbeperkt bellen betaal je 1,50 extra bij je gekozen bundel. Dit betekent dat je al voor 4 euro per maand onbeperkt kunt bellen. Daarmee is Simpel de goedkoopste optie! Het nadeel is wel dat je 2 jaar lang aan een contract vastzit. Je kunt ook kiezen voor een 1 jaar abonnement. Dan betaal je 5 euro per maand.

Een belbundel bij Simyo

Simyo is ook een goede optie wanneer je op zoek bent naar een goedkope belbundel. Bij Simyo kun je kiezen uit een belbundel van 200 minuten of een onbeperkte belbundel, waarbij allebei de bundels zonder data zijn. Voor de goedkoopste belbundel bij Simyo kun je kiezen voor 200 belminuten, waarbij je een 1 jaar contract neemt. Dan betaal je 6 euro per maand.

Een belbundel bij Youfone

Als laatste kun je nog een goedkope belbundel aanschaffen bij Youfone. Net als bij Simyo kun je bij Youfone kiezen uit 200 belminuten of een onbeperkte belbundel. Hierbij heb je ook de keuze uit een maand, 1 jaar of 2 jaar abonnement. Kies je voor een jaar abonnement met 200 belminuten zonder data, dan betaal je 7,50 euro per maand. Youfone is goedkoop, maar wel weer iets duurder dan Simpel en Simyo.

Belbundel buitenland aanschaffen?

Als laatste is het goed om te kijken of je vaak naar het buitenland moet bellen voor bijvoorbeeld je werk of omdat je familie en vrienden hebt in het buitenland. Ook kan het zijn dat je op vakantie bent in het buitenland en wilt bellen naar Nederland. Bel je vaak van of naar het buitenland dan adviseren wij om een goedkope belbundel buitenland te kiezen. Bij Lebara kun je kiezen voor een internationale belbundel voor maar 5 euro per maand, waarmee je onbeperkt kunt bellen naar EU-landen. Ook Youfone biedt een goedkope buitenland belbundel aan. Klik op de bestelknoppen in de vergelijker om te kijken wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

Conclusie goedkoopste belbundels

Er is geen beste en goedkoopste belbundel die voor iedereen geldt. Welke belbundel het goedkoopste is voor jou hangt dus af van een aantal factoren. Wil je een flexibel abonnement kiezen? Dan ben je dus weer iets duurder uit dan een 1 of 2-jarig contract. Wil je een belbundel met een beperkt aantal belminuten dan ben je goedkoper uit dan een bundel met onbeperkte belbundel. Door middel van onze onafhankelijke sim only vergelijker kun je snel en simpel jouw belbundel opstellen door te kiezen uit 1 van de 3 besproken providers die goedkope belbundels aanbieden.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 14 =