Written by Donat Berisha

Goedkoop telefoon abonnement met internet

Een nieuw mobiel abonnement afsluiten? Je kunt dan kiezen tussen een abonnement met of zonder telefoon. Waar je ook voor kiest, velen hebben twee eisen: een goedkoop abonnement, en een bundel inclusief internet (data). Ben je op zoek naar een goedkoop telefoon abonnement met internet? Lees dan gerust door voor meer informatie!

Verschillende goedkope abonnementen

Wanneer je interesse hebt in een goedkoop telefoon abonnement met internet, zijn er twee soort abonnementen waar je voor kunt kiezen:

  1. Een sim only abonnement
  2. Een abonnement met telefoon

Hieronder behandelen we zowel een sim only als een bundel inclusief toestel.

Goedkoop sim only abonnement met internet

Heb je al een telefoon, of wil je een los toestel kopen, dan kom je uit op een sim only abonnement. Een goedkoop sim only abonnement met internet kost vaak maximaal 10 euro per maand.

Toch is dit een persoonlijke kwestie. Het hangt er maar namelijk net vanaf wat je voorkeuren zijn. Wil je bijvoorbeeld onbeperkt internet, dan zou een abonnement van 12 euro per maand goedkoop zijn. Is 1 GB voldoende, dan is 6 euro per maand goedkoop. Er wordt daarom ook vaak gesproken over voordelige sim only abonnementen. De prijs van een abonnement is namelijk ook afhankelijk van andere factoren, zoals belminuten en sms’jes.

Wij hebben de vijf beste goedkope sim only abonnementen verzameld. Deze kun je hieronder vinden. Ook kun je op onze pagina over de goedkoopste sim only abonnementen alle voordelige bundels vergelijken.

1) Youfone
200 min / sms + 1 GB= €6,-
Bestellen
2) Lebara
150 min & 150 sms + 2 GB = €7,50,-
Bestellen
3) Hollandsnieuwe
1000 min / sms / MB = €7,50,-
Bestellen
4) BEN Sim Only
200 min / sms + 2,5 GB= €8,-
Bestellen
5) Youfone
Onbeperkt min / sms + 1 GB= €8,-
Bestellen

Goedkoop abonnement met telefoon & internet

Wil je een nieuw toestel bij het afsluiten van een mobiel abonnement, dan kom je op een abonnement met telefoon uit. Vrijwel alle telefoonabonnementen zit een internetbundel in verwerkt. Voor goedkope abonnementen geldt ook hier dus dat het een persoonlijke kwestie betreft. Welk merk en soort telefoon wil je? Wil je veel internet, of is minder data voldoende?

Een abonnement met telefoon kun je bijvoorbeeld voor 15 euro per maand krijgen. Er zijn echter ook abonnementen van 30 euro per maand. Als je echt een zo goedkoop mogelijk abonnement wilt, kies dan voor een abonnement van 15 euro of minder. Alles over telefoonabonnementen vind je op deze pagina.

Hoeveel internet heb je nodig?

Natuurlijk wil je een goedkoop abonnement: dat is duidelijk. Maar hoe zit het met de hoeveelheid data die je in je bundel nodig hebt? Je bent op zoek naar een abonnement met internet, dus de hoeveelheid data is een belangrijke factor.

Wij hebben in dit artikel de vraag hoeveel data (MB’s) je nodig hebt, beantwoordt. Check dus vooral even dat artikel om erachter te komen hoeveel MB’s bepaalde applicaties verbruiken en om een indicatie te krijgen van de hoeveelheid internet dat je nodig hebt in een abonnement. Aangezien dit per persoon verschilt, is het verstandig om dit goed voor jezelf te bepalen.

Zodra je weet hoeveel internet je nodig hebt, kun je onze sim only vergelijker gebruiken. Stel in hoeveel je maximaal wilt betalen en hoeveel data je in je bundel wilt. Verder kun je, indien gewenst, nog op een aantal andere factoren (zoals contractduur en providers) filteren. Hierna krijg je alle abonnementen te zien die overeenkomen met jouw filters en kun je voor je favoriete abonnement kiezen.

Hoe kom je goedkoper uit?

Wil je een goedkoop telefoon abonnement met internet afsluiten, dan is het fijn om te weten wat je zelf kunt doen om goedkoper uit te komen. Hieronder lees je een aantal tips:

  • Kies voor een contractduur van twee jaar.
  • Sluit een mobiel abonnement af bij een MVNO (virtuele provider).
  • Bekijk je internetverbruik van de afgelopen 6 maanden en kies op basis daarvan je databundel. Zo weet je dat je niet onnodig teveel betaalt door voor een te grote bundel te kiezen.
  • Doe het bovenstaande ook voor belminuten & sms’jes.
  • Kijk regelmatig of er sim only acties zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 3 =