Written by Dennis Manshanden

Een goede sim only kiezen?

Vinden jullie het ook zo moeilijk om een geschikte sim only abonnement te vinden? Met al het aanbod aan sim only abonnementen tegenwoordig is het lastig om tot een goede keuze te komen voor het afsluiten van een goede sim only abonnement. In dit artikel zal besproken worden welke sim only abonnementen het beste bij jou kan passen. Lees verder!

Goede sim only afsluiten?

Wil jij direct een goede sim only afsluiten? Helemaal goed! Op deze pagina maak je direct gebruik van een onafhankelijke vergelijker. Hiermee kun je filteren op verbruik, provider of zelfs contractduur. Zo weet jij zeker dat je een sim only abonnement hebt dat goed is voor jouw persoonlijke voorkeur & verbruik. Direct bestellen? Klik op de bestelknop(pen) hieronder!

Wat is een goede sim only abonnement?

Een goede sim only is een abonnement dat past bij jouw persoonlijke voorkeur, verbruik en budget. Kort gezegd is het een abonnement zonder een nieuwe telefoon. Het abonnement staat op een simkaart die in je telefoon past. Met een sim only abonnement kun je bellen, sms’en en internetten. Er is geen beste sim only die altijd de beste is voor iedere gebruiker. Daarom is het goed om verschillende providers met elkaar te vergelijken, zodat je weet welke provider bij jou past. Dat is de definitie van goede sim only, maar hoe kies je nou een sim only dat bij jouw persoonlijke voorkeuren past?

Hoe kies je een goede sim only abonnement?

Er zijn een aantal belangrijke factoren voor het kiezen van een goede sim only abonnement. Hierbij valt te denken aan de prijs, de internetsnelheid en de contractduur. Door deze met elkaar te vergelijken kun je uiteindelijk komen tot een goede sim only abonnement voor jou!

Te besteden budget

Als eerste factor is het geld dat je te besteden hebt of wilt besteden aan een abonnement. Voor een abonnement bij een provider als KPN, Vodafone en T-mobile betaal je over het algemeen meer dan bij een provider als Lebara of Ben. Voor een goede prijs kwaliteit verhouding zou je het beste een provider kunnen kiezen die tussen de goedkope en dure providers zitten. Dit zou bijvoorbeeld Tele2, Hollandsnieuwe of Simyo kunnen zijn.

Internetsnelheid

Vooral wanneer je op zoek bent naar een sim only met internet, is het belangrijk om te kijken naar de maximale internetsnelheid welke een provider aanbiedt. Hollandsnieuwe en Simyo hebben supersnel internet tegen een relatief goede prijs ten opzichte van de dure providers, zoals KPN en Vodafone die ook snel internet hebben, maar dan tegen een duurdere prijs. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de dekking van de provider. Op dit moment hebben alle grote providers zoals KPN, T-mobile en Vodafone een landelijke dekking. Je zit dus bij deze providers en de providers die gebruik maken van dit netwerk altijd goed.

Contractduur

Als laatste factor kijken we naar de contractduur. Bij providers zoals Vodafone, T-mobile en Hollandsnieuwe moet je minimaal een jaarcontract nemen in tegenstelling tot Lebara, KPN of Simyo, waar je gerust een maand abonnement kan nemen. Door een jaarcontract te nemen ben je wel weer goedkoper uit dan een maandabonnement, maar is het niet maandelijks opzegbaar, wanneer de provider je niet bevalt.

Goede sim only afsluiten

Nu we de verschillende factoren hebben besproken om tot een goede sim only te komen, kun je beslissen op schaal van 1 tot 10 wat jezelf belangrijk vindt. Wil je een hoge internetsnelheid dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld KPN, Vodafone of T-mobile. Wil je bijvoorbeeld minder geld besteden aan een sim only abonnement dan kun je beter kiezen voor Simyo, Lebara of Hollandsnieuwe. Als laatste kun je ervoor kiezen om een jaarcontract te nemen om uiteindelijk goedkoper uit te zijn, maar dan kun je dit niet meer opzeggen. Benieuwd welke provider het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de onafhankelijke vergelijker bovenaan deze pagina!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × 3 =