Written by Mo Maghsoudi

De beste sim only met internet

Ben je op zoek naar de beste sim only met internet? En vraag je je af bij welke provider je moet zijn? Zoek dan niet verder. We hebben drie providers voor je uitgekozen met de beste sim only internet. Ze zijn geselecteerd aan de hand van een aantal criteria. Na het lezen van deze blog kun je een sim only abonnement met internet afsluiten bij de beste provider.

Wat verstaan we onder de beste sim only met internet?

De beste sim only met internet is voor iedereen verschillend. Het is namelijk afhankelijk van een aantal factoren, namelijk: mobiele gebruik, budget en je persoonlijke wensen en behoeften. Je kunt je voorstellen dat dit voor iedereen anders is. Maak je geen zorgen. We zijn hier om jou te helpen. We hebben een aantal providers uitgekozen waarvan wij vinden dat ze de beste sim only met internet hebben. We hebben de providers geselecteerd op basis van een aantal criteria: prijs, kwaliteit en klantenservice. De beste providers vind je hieronder:

Simyo

Simyo is een van de beste sim only providers met internet. Simyo staat bekend als een goede telecomprovider. Ze zijn door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland. Sinds 2017 biedt Simyo sim only bundels aan met 4G internet. Deze bundels kun je elke maand aanpassen naar je persoonlijke voorkeuren. Daarnaast maakt Simyo gebruik van het KPN netwerk, dat bekend staat als snel en betrouwbaar. Simyo klanten die gebruik maken van een sim only abonnement met internet kunnen een stabiele en snelle internetverbinding verwachten. Een Simyo sim only is gunstig voor de mensen die prijs & kwaliteit belangrijk vinden.

KPN

KPN is een van de grootste telecomproviders in Nederland. Ze staan bekend om hun snelle netwerk. KPN doet er alles aan om Nederland te voorzien van een goed werkend mobiel netwerk. Ze zijn continu bezig om de downloadsnelheden en uploadsnelheden te optimaliseren. Daarnaast heeft KPN een goede klantenservice. De klantenservice scoort gemiddeld een acht. Als je een probleem of vraag hebt kun je terecht bij de live chat, social media kanalen en MijnKPN app. Een KPN sim only is aan te raden voor de mensen die een snelle en stabiele internetverbinding belangrijk vinden.

Lebara

Lebara biedt voordelige (internet)bundels en scherpe (inter)nationale tarieven aan. Lebara is net als Simyo aangesloten op het netwerk van KPN. Lebara klanten kunnen gebruik maken van een snelle 4G verbinding. De sim only abonnementen van Lebara zijn maandelijks opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Een Lebara sim only is gunstig voor de mensen die goedkoop willen internetten, omdat de bundels relatief goedkoop zijn.

Direct de beste sim only met internet bestellen?

Wil je direct een sim only abonnement afsluiten bij één van de bovenstaande providers? Gebruik de vergelijkingstool hieronder om te filteren op de provider die het beste bij jouw budget en verbruik past. Daarnaast is het ook mogelijk om te filteren op andere criteria, om zo de juiste sim only abonnement voor jou te vinden.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × vijf =