Particulier contact

Bent u een particulier persoon en heeft u suggesties of tips voor onze website? Neem dan contact met ons op via info@simonlycheck.nl of het onderstaand contact formulier, of via Wij vernemen graag alle mogelijke feedback om onze website continu te kunnen verbeteren. Wij bestaan voor de consument en waarderen dus ook elke feedback van u als consument.

Zakelijk contact

Ook voor zakelijk contact kunt u ons mailen via ons e-mailadres of het onderstaande contact formulier. Vermeld gaarne de volgende elementen:

 • Voor- en Achternaam
 • Bedrijfsnaam
 • Reden van contact als advertentie mogelijkheden of samenwerkingsverbanden.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Adverteren op Sim Only Check

  Dagelijks zijn duizenden consumenten op zoek naar de beste sim only abonnementen en naar informatie over alles omtrent sim only. Op Sim Only Check voorzien we bezoekers van de beste abonnementen en plaatsen we meerdere malen per week artikelen om de informatie op onze website zo actueel en relevant mogelijk te houden.

  Aangezien Simonlycheck.nl dagelijks vele bezoekers ontvangt, is het interessant om te adverteren op onze website.
  Op welke manieren is adverteren mogelijk?

  • Afbeelding advertenties op de homepage
  • Afbeelding advertenties op een van de (veelbezochte) pagina’s, zoals onze goedkoopste sim only of sim only onbeperkt internet pagina.
  • Advertorial op ons blog / nieuwscategorie (deze kunnen wij ook pinnen zodat het bovenaan blijft staan voor een afgesproken periode)
  • Tekstlinks of Afbeeldingen met een call to action pagina’s naar keuze
  • Homepage takeover
  • Background takeovers etc.

  In overleg is er veel mogelijk, dus wil jij een unieke samenstelling van online exposure, voel je vrij om dit direct aan ons voor te stellen.

  Waarom adverteren op Sim Only Check?

  • Simonlycheck.nl heeft een hoge autoriteit. Een Domain Authority (DA) van 31 en Trust Flow (TF) van 32 bewijst dit.
  • Simonlycheck.nl is een van de grootste sim only vergelijkingswebsites van Nederland!

  Heeft u belangstelling in het adverteren op onze website? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@simonlycheck.nl of bovenstaande contactformulier.


  Over ons

  Het team van SimOnlyCheck zorgt er elke dag voor dat de beste sim only abonnementen beschikbaar zijn voor de consument. Op basis van persoonlijke voorkeuren van consumenten kunnen er sim only abonnementen worden samengesteld.

  De organisatie achter SimOnlyCheck is een ervaren organisatie met veel ervaring op het gebied van vergelijkingswebsites. Wij opereren in verschillende branches om zo de consument overal te kunnen bedienen met de beste producten.

  Onze bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam: Muscle Media
  Adres: De Corantijn 31-L
  Postcode: 1689 AN, Zwaag
  Kamer van Koophandel: 50895516
  E-mail adres: info@simonlycheck.nl
  Telefoonnummer: (+31)085 654 113
  IBAN: NL68 ABNA 0436 0137 54
  BTW Nummer: NL002102715B47