Written by Dennis Vlaar

Consumenten kiezen beste sim only provider

Uit een onderzoek van Telecompaper blijkt dat Simyo en Simpel de meest aanbevolen providers zijn in Nederland. Wij van Sim Only Check zijn het hier niet helemaal mee eens. Uit ons eigen onderzoek komt namelijk iets anders naar voren. In dit artikel bespreken we de 2 uitkomsten van de onderzoeken. Lees dus verder!

Simyo en Simpel

Uit een onderzoek van Telecompaper is gebleken dat Simyo en Simpel in het eerste kwartaal van 2020 de meest aanbevolen sim only providers van Nederland zijn. In het onderzoek van Telecompaper werd de tevredenheid van de klanten getoetst. Simyo en Simpel komen al ruim 1 jaar als beste uit het onderzoek van Telecompaper. De redenen voor tevreden die klanten aangeven verschillen per provider. Bij Simyo is het vooral de klantenservice die hoog scoort en bij Simpel is het vooral de prijs-kwaliteit verhouding die goed scoort. De top 5 sim only providers uit het onderzoek van Telecompaper ziet er als volgt uit:

 1. Simpel
 2. Simyo
 3. KPN
 4. Hollandsnieuwe
 5. T-Mobile

Laag scorende providers

De gemiddelde score van alle providers is vergeleken met vorig jaar gestegen. De slecht scorende providers zijn ten opzichte van vorig jaar dus wel verbeterd. Uit het onderzoek van Telecompaper bleek dat dit de 3 slechtst scorende sim only providers uit Nederland zijn:

 • Vodafone
 • Tele2
 • BEN

Opvallend is dat Tele2 zeer laag scoort in het onderzoek van Telecompaper, want uit ons onderzoek is Tele2 de best scorende sim only provider.

Onderzoek Simonlycheck.nl

Simonlycheck.nl is het niet eens met de uitslag van het onderzoek van Telecompaper. Uit onze eigen statistieken is namelijk een andere uitslag voortgekomen. De top 3 sim only providers van Nederland is volgens het onderzoek van simonlycheck.nl als volgt:

 1. Tele2
 2. Lebara
 3. Budget Mobiel

Sim only abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar een sim only abonnement? Nu je weet welke providers het populairste zijn, is het makkelijker om een keuze te maken. Om het nog makkelijker te maken kun je onze onafhankelijke sim only vergelijker gebruiken op onze homepage! Geef aan hoe groot abonnement je wilt en bekijk de opties. Als je meteen wilt bestellen, dan kan dat via de bestelknop!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

achttien − 18 =