Written by SimonlyCheck

De beste sim only provider van Nederland

In Nederland heb je de keuze uit veel providers. Iedere provider heeft een verschillend pakket die ze aanbieden. Ben je op zoek naar de beste sim only provider? Blijf dan hangen. We hebben verschillende providers met elkaar vergeleken. Ben je benieuwd naar de beste sim only provider van Nederland? Blijf dan verder lezen.

Wie is de beste sim only provider?

Dit is een lastige vraag om te beantwoorden, omdat je een sim only abonnement kiest op basis van je gebruik. Iedereen gebruikt zijn smartphone voor verschillende doeleinden. Stel je voor dat je iemand bent die heel veel belt, bijvoorbeeld voor je werk. Dan heb kies je een sim only abonnement waarbij je voordelig of wellicht onbeperkt kunt bellen. Sms’jes zijn dan overbodig. De beste sim only providers zijn op dit moment Simyo en T-mobile.

Simyo

Simyo is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste sim only provider van Nederland. De klanten van Simyo geven aan dat ze een goed bereik hebben, zowel binnens- als buitenshuis. Ze hebben een goede klantenservice. Je wordt namelijk heel snel geholpen bij klachten/vragen. Daarnaast hebben ze de minste storingen van alle providers.

T-Mobile

T-Mobile heeft het snelste 4G-netwerk van Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Ookla. Daarnaast heeft T-Mobile een landelijke dekking van 99%. Hierdoor heb je overal een snelle 4G-verbinding.

In onze vergelijker kun je je maandelijkse gebruik filteren op het aantal belminuten, sms’jes en internet MB’s die je nodig hebt. Zo kunnen we je maatwerk bieden. Zodra je dit hebt gedaan, zoeken wij de beste sim only provider die bij je past (tegen de beste prijs). Deze vind je bovenaan! Wij raden je aan om even te filteren op de abonnementen van Simyo en T-mobile.


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =