Written by SimonlyCheck

Beste sim only met 4G internet

Meer en meer providers bieden de mogelijkheid aan om gebruik te maken van het 4G-netwerk. Kun je ook gebruik maken van het 4G-netwerk met een sim only abonnement? En hoe zit het met een prepaid simkaart? Dit zijn vragen waarop je een antwoord wilt. Maak je geen zorgen. Wij hebben dit uiteraard voor je uitgezocht. Het blijkt dat je bij alle 3 de vormen gebruik kunt maken van het 4G-netwerk. Je hebt tegenwoordig zelfs speciale sim only met 4G internet kaarten. In deze blog gaan we de beste sim only met 4G internet voor je uitkiezen. Ben je benieuwd welke provider dit is? Blijf dan verder lezen.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een abonnement, waarbij je een ‘deal’ sluit met je provider. Deze stuurt je een simkaart op waarmee je kunt bellen, sms’en en internetten. Mensen denken vaak dat een sim only abonnement hetzelfde is als een mobiele abonnement. Dit is onjuist. Je krijgt geen toestel geleverd bij een sim only abonnement. Wees hiervan bewust.

Een sim only abonnement is meestal tijdsgebonden. Je kunt een sim only abonnement voor 1 maand, 1 jaar of 2 jaar afsluiten. Een contract voor 1 maand is gunstig voor mensen die van flexibiliteit houden. Je kunt dit maandelijks opzeggen wanneer JIJ wilt. Een sim only abonnement is meestal een sim only met internet. Daarnaast krijg je er meestal belminuten bij (waar je natuurlijk voor moet betalen).

Beste sim only met 4g internet afsluiten?

Dan zijn we gekomen bij de beste sim only met 4g internet. Spannend. We hebben verschillende 4G-providers met elkaar vergeleken. We zijn van mening dat de beste sim only abonnement met 4G internet voor iedereen anders is, omdat het gebruik een grote rol speelt. De één heeft baat bij een sim only met veel internetdata en de ander weer niet. Het is dus moeilijk om de beste sim only abonnement met 4G te kiezen die voor iedereen geldt.

Neem een gemiddelde student als voorbeeld. Ze streamen graag video’s op Netflix en zitten op Instagram. Ze hebben baat bij een abonnement met veel internetdata, omdat dit soort applicaties veel internetdata slurpen. Daarnaast willen ze een goede internetverbinding, zodat de foto’s en video’s snel laden. Als je jezelf hierin herkent, raden we je aan om een sim only met 4G internet te nemen bij een provider met minimaal 5000 MB’s per maand. Een goede optie is Simyo.

Als je je mobiel voornamelijk gebruikt voor Whatsapp en het lezen van mails, heb je minder data nodig. Wij raden je aan om in dit geval een sim only abonnement met 4g internet te nemen met minimaal 1000 MB’s per maand. In de onderstaande vergelijker kun je kijken naar een aantal sim only abonnementen. Tip: gebruik de filters om de juiste abonnement te kiezen voor jouw persoonlijke omstandigheden.


Voordelen van 4G

Een sim only abonnement met 4G internet heeft een aantal voordelen. Zo is het 4G-netwerk (4th generation) de opvolger van het 3G-netwerk (3rd generation). Het voordeel van 4G-internet is dat je vele malen sneller kunt internetten. Je kunt dus snel video’s en foto’s laden. Daarnaast heeft het 4G-netwerk een groot bereik in Nederland. Hierdoor heb je (bijna) overal een goed bereik, wat niet het geval was met het 3G netwerk.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =