Written by SimonlyCheck

Beste sim-only voor jongeren

Ben je benieuwd naar wat de beste sim-only voor jongeren is? Dan ben je hier op het juiste adres. We hebben de beste sim-only speciaal voor je uitgezocht. We hebben verschillende providers met elkaar vergeleken, op basis van het aantal belminuten, sms’jes, data en natuurlijk de kosten.

Wat is sim-only?

Je gaat een contract aan met je provider, voor een (on)bepaalde tijd en die stuurt je een simkaart op. Deze simkaart maakt het mogelijk om te bellen, SMS’en en internetten. Zoals de naam sim-‘only’ al zegt, krijg je alleen een simkaart opgestuurd (en geen telefoon).
Waarom zou je een sim-only abonnement nemen? Een sim-only is met name gunstig voor jongeren, omdat je hiermee extra goedkoop kunt bellen, sms’en en (vooral) internetten, vergeleken met een mobiele abonnement. Uit onderzoek blijkt dat jongeren steeds minder bellen en sms’en en liever communiceren via bijvoorbeeld Whatsapp. Je kunt met een sim-only je eigen bundel samenstellen. Als je dus weinig/niet belt, kun je dit aanpassen in je bundel en de belminuten achterwegen laten.

Voordelen sim-only

Je bent ten eerste goedkoper uit als je een sim-only neemt, in plaats van een mobiele abonnement. Je betaalt namelijk bij een mobiele abonnement ook nog eens voor het toestel. Hierdoor zijn je maandelijkse kosten hoger.

Je kunt ten tweede je eigen abonnement samenstellen. Als je bijvoorbeeld iemand bent die veel belt, kun je ervoor kiezen om een sim-only te nemen waarbij je ongelimiteerd kunt bellen.

Ten derde kun je een maandelijkse abonnement afsluiten, waardoor je deze maandelijks kunt opzeggen. Dit is voor de meeste jongeren gunstig, omdat je niet vastzit aan een 1 jarig of 2 jarig contract.

Sim-only vs. Prepaid

Zo’n 10 jaar geleden was prepaid erg populair. Het werd massaal gebruikt. Tegenwoordig is het zeer zeldzaam, een prepaid. Mensen prefereren vaker een sim-only of mobiele abonnement, omdat ze prepaid als iets ouderwets zien. Het voordeel van een prepaid is dat je nooit problemen hebt met te hoge kosten. Je kunt namelijk niet over je beltegoed heen gaan. Het nadeel is dat je je prepaid steeds moet opladen. Stel je voor dat je aan het bellen bent met een goede vriend of vriendin, na een tijdje hoor je hem/haar niet meer. Je komt erachter dat je beltegoed op is. Dat is niet wenselijk. Hier zul je met een sim-only minder snel last van hebben. Daarnaast zit je met een prepaid nergens aan vast. Je maandelijkse kosten zullen zijn hierdoor lager zijn.

Wat is de beste sim-only voor jongeren?

We hebben de beste sim-only voor je uitgezocht. Er is rekening gehouden met het feit dat jongeren steeds minder bellen en SMS’en. Echter, is het aanbod van sim only’s behoorlijk divers. Daarom hebben we hieronder een aantal providers voor je neergezet. Je kunt dus zelf even kijken welke het best past bij jouw budget & dataverbruik.

Beste sim only abonnementen voor jongeren

Hieronder zijn de beste sim only abonnementen voor jongeren te vinden:

Sim only abonnement voor uw kind?

Ouders zoeken regelmatig naar het beste sim only abonnement voor hun kind. Het is mogelijk om een speciaal sim only kind abonnement af te sluiten, die anders werkt dan een normaal sim only abonnement. Zo mogen kinderen geen factuur ontvangen, is je kind altijd bereikbaar en worden hoge kosten voorkomen. Bekijk onze sim only kind pagina voor meer informatie over dergelijke abonnementen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 7 =