Written by SimonlyCheck

Beste sim only deals

Ben je opzoek naar de beste sim only deals? Stop dan nu met zoeken! In deze blogpost geven we je een overzicht met de beste sim only deals, die ook nog eens aan jouw wensen voldoen!

Wat zijn sim only deals?

Sim only deals, ook wel aanbiedingen, zijn deals die providers aanbieden om klanten te trekken. Je komt sim only deals voornamelijk tegen in het voorjaar, zo rond maart en april. Het is dus verstandig om daarvoor nog even te wachten met het afsluiten van een nieuw abonnement! Zodat je volop kunt profiteren van de beste sim only deals.

Wil jij alles lezen over sim only deals? Bekijk deze pagina voor alle informatie over sim only aanbiedingen & deals en doe er je voordeel mee!

Verschillende soorten sim only deals

Er zijn een aantal verschillende soorten sim only deals. De verschillende soorten en de uitleg hiervan vind je hieronder:

  • Gratis extra data: Dit houdt in dat je extra data krijgt als je een abonnement afsluit in de aanbiedingsperiode. De extra data geldt bijvoorbeeld voor 3 maanden, daarna krijg je gewoon de hoeveelheid die je hebt afgesloten.
  • Gratis extra belminuten: Sinds de komst van het 4G netwerk zijn dit soort aanbiedingen niet meer zo populair. Hier geldt hetzelfde als voor de gratis extra data. Je krijgt extra belminuten wanneer je een abonnement afsluit in de aanbiedingsperiode.
  • Korting op de maandprijs: Korting op de maandprijs is misschien wel de meest aantrekkelijke vorm van een sim only deal. Het scheelt je namelijk veel geld. Toch moet je hier goed bij opletten. De meeste van dit soort deals duren maar een aantal maanden. Dat betekent dat je daarna weer aan de normale prijs vast zit. Lees dus altijd de kleine lettertjes nauwkeurig!

Jouw beste sim only deal

Het is natuurlijk logisch dat je een sim only deal kiest die het beste bij je past. Laat je dus niet verleiden door mooie praatjes, want straks zit je vast aan een sim only abonnement waar je uiteindelijk niks aan hebt! Hieronder kun je bestellen klikken om naar de desbetreffende pagina gaan om jouw sim only abonnement af te sluiten.

Beste sim only deals op dit moment!

Hieronder vind je de beste deals van dit moment onder elkaar uitgelegd!

  • De deal van Simyo: Bij Simyo krijgt je nu korting wanneer je een abonnement afsluit met 2000 of 4000 MB! Wanneer je één van deze databundels kiest, blijf je het actie bedrag betalen tot je zelf wisselt van bundel! Zo betaal je dan in plaats van €7 voor 2000MB ineens €4! .
  • De deal van KPN: Bij KPN krijg je nu €3 korting op de databundels van 10GB en 25GB! Ook heb je met deze bundels onbeperkt bel en sms!
  • De deal van Lebara: Ben je een nieuwe klant bij Lebara? Dan heb je geluk! Lebara heeft namelijk een actie waarbij je voor €20 (nationaal) en €25 (internationaal) onbeperkt data krijgt! Klanten die kiezen voor een maandelijks abonnement met 1 van deze bundels krijgen 12 maanden lang onbeperkt data!

Wil je direct gebruik maken van één van deze aanbiedingen? Gebruik dan onze vergelijker en vind de deal die het beste bij jou past! Lees de actievoorwaarden op de website van de providers.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijf × 1 =