Written by SimonlyCheck

De Beste sim only abonnementen

Ben jij toe aan een nieuw abonnement en lijkt sim only je wel wat? Of wil je een goedkoper sim only abonnement aanschaffen? In deze blogpost vertellen we je alles over de voordeligste en beste sim only abonnementen. Die natuurlijk ook het beste bij jou past!

De beste sim only abonnementen voor mij

Nu je weet dat je het beste providers met elkaar kunt vergelijken, is het ook goed om te gaan bedenken wat je van je sim only abonnementen wilt. Ben je een beller, internetter of sms’er? Of gebruik je van alles een beetje? Dit zijn belangrijke vragen. Wanneer je er achter komt wat jij het meest gebruikt, kun je voordelige abonnementen afsluiten. We hebben een aantal, globale, scenario’s om erachter welke abonnementen het beste bij jou passen.

  • De internetter: Je gebruikt je telefoon bijna alleen maar om te internetten. Ook als er geen wifi tot je beschikbaar is, wil je graag bereikbaar zijn via Whatsapp, Snapchat, Facebook etc. Bellen en sms’en doe je eigenlijk nooit meer. Waarom zou je? Daar heb je toch social media voor? Dan is voor jou een sim only abonnement met internet dan de beste keuze! Kijk hier voor sim only abonnementen met internet.
  • De beller: Je belt regelmatig. Het is immers de makkelijkste manier om te communiceren via de mobiele telefoon. MB’s gebruik je nauwelijks, want bijna overal is wifi. Een smsje verstuur je af en toe, maar net zoals internetten niet regelmatig. Met bellen heb je namelijk direct antwoord en kan niet je op “read’’ gelaten worden!
  • De sms’er: Wanneer je even geen wifi tot je beschikbaar hebt stuur jij net zo gemakkelijk een smsje als een Whatsapp. Zonde van je data toch? Bellen doe je af en toe, maar niet regelmatig.

Mijn sim only abonnementen

Zoals we hierboven al hebben genoemd zijn de scenario’s erg globaal. Toch kun je jezelf al snel ergens in herkennen. Dit maakt het samenstellen van een abonnement veel makkelijker! Ben jij namelijk meer een internetter? Dan is het verstandig om meer mb’s/gb in je abonnement te doen in plaats van belminuten en smsjes! Met de vergelijkingstabel hieronder kun je het aantal data, belminuten en smsjes zelf aanpassen. Zo kun je voor jezelf het beste sim only abonnement samenstellen!

Voordelen sim only abonnementen

De flexibiliteit is misschien wel het grootste voordeel van vele sim only abonnementen. Je hoeft niet zoals bij een gewoon abonnement aan een bepaald contract vast te zitten van 1 of 2 jaar. Ook de lage kosten per maand en een groot aanbod van sim only abonnementen zijn grote voordelen om een sim only aan te schaffen. Hieronder kun je gemakkelijk en snel sim only abonnementen vergelijken en meteen aanschaffen!

De beste sim only abonnementen vergelijken

Om er achter te komen welke abonnementen het beste bij jou passen, is het vergelijken van de verschillende providers de beste optie. Wij hebben dat voor jou een stukje makkelijker gemaakt! Hieronder vind je de providers en hun aanbod onder elkaar. Met onze vergelijker kun jij het beste sim only abonnementen met elkaar vergelijken zodat jij het abonnement vindt die bij jou past!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × een =