Written by SimonlyCheck

Beste sim only abonnement met onbeperkt internet

Ben je op zoek naar een sim only abonnement waarbij je onbeperkt kunt internetten? Blijf dan hangen! Er zijn namelijk een aantal providers die dit aanbieden. We hebben de beste sim only abonnement met onbeperkt internet voor je uitgezocht. Deze vind je terug in onze vergelijker! Lees verder.

Wat houdt onbeperkt internet in?

Onbeperkt internet, het klinkt zo aantrekkelijk. Maar wat houdt het precies in? Kun je daadwerkelijk onbeperkt internetten? Dit zijn belangrijke vragen die aan bod komen. We hebben dit van top tot teen onderzocht. In theorie bieden de meeste providers een onbeperkt internet abonnement aan. Maar in de praktijk blijkt dit niet het geval te zijn. Het is namelijk zo dat de internetsnelheid drastisch wordt verlaagd, na een bepaald aantal MB’s. Hiermee worden er een aantal internetdiensten onbruikbaar. Dit staat letterlijk in de voorwaarden van de providers.

Een sim only abonnement met onbeperkt internet is dus misleidend. Houd hier rekening mee. We raden je aan om de voorwaarden en kleine lettertjes (grondig) door te nemen, voordat je een sim only met onbeperkt internet afsluit.

We hebben tijdens ons onderzoek één provider gevonden die daadwerkelijk een sim only met onbeperkt internet aanbiedt: Budget Mobiel.

Beste sim only abonnement met onbeperkt internet: Budget Mobiel

De beste sim only abonnement met onbeperkt is: Budget Mobiel. Ze zijn de enige provider die een onbeperkt internet abonnement aanbiedt. In de voorwaarden vind je namelijk geen vast limiet. Wel worden er een aantal punten genoemd die niet zijn toegestaan: fileserver, gameserver etc. hosten en langdurig downloaden van grote bestanden. Dit zijn belangrijke voorwaarden. Houd hier dus rekening mee!

Wil je de beste sim only abonnement met onbeperkt afsluiten? Kijk dan hieronder:

Tips bij het kiezen van een onbeperkt internetbundel

  • Inventariseer je internetgebruik. Een abonnement sluit je meestal af voor een of twee jaar, al worden steeds meer abonnementen ook maandelijks opzegbaar.
  • Kies voor een internetbundel die een klein beetje boven je gemiddelde gebruik ligt. Zo kun je het zorgeloos opvangen wanneer je een maand iets meer internet verbruikt
  • Vind je het moeilijk om in te schatten hoeveel internet je nodig hebt, omdat je situatie misschien nog gaan veranderen in de toekomst? Kies dan voor een provider waarbij je kosteloos maandelijks je abonnement kan aanpassen naar boven of naar beneden.
  • Bedenk je internetactiviteiten. Wil je veel filmpjes kijken, online TV kijken of muziek streamen? Kies dan voor een sim only met 4G internet. Wanneer je slechts wilt surfen op het internet, Whatsappen of het nieuws wilt kijken heb je ook genoeg aan 3G internet.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × vijf =