Written by Mo Maghsoudi

Beste sim only abonnement afsluiten?

De beste sim only abonnement, dat wil jij toch ook? Een sim only abonnement biedt je namelijk veel voordelen. Zo kun je tegen een voordelige prijs bellen, sms’en en internetten. Ben je benieuwd welke provider de beste sim only abonnement aanbiedt? Zoek dan niet verder. We zijn een onderzoek gestart en hebben alle providers met elkaar vergeleken. Lees verder voor meer informatie.

De beste sim only abonnement vergelijken en afsluiten

Er bestaat geen ‘beste’ sim only abonnement die altijd het beste is voor iedere gebruiker. Het is namelijk subjectief en dus verschillend voor iedereen. Factoren zoals je telefoongebruik, budget en wensen en behoeften spelen een belangrijke rol. Neem een kijkje in onze vergelijker. Hier vind je alle providers die bij ons zijn aangesloten. Je kunt de providers vergelijken op basis van hun aanbod en prijzen. We raden je aan om gebruik te maken van de filteropties (aantal MB’s, aantal belminuten en SMS’jes, contractsduur enzovoorts). De beste sim only abonnement komt bovenaan te staan.

Wil je meer weten over sim only abonnementen & de voordelen ervan? Kijk dan hieronder voor meer informatie!

Wat is een sim only abonnement?

We leggen kort en bondig uit wat een sim only abonnement inhoudt. Als je een sim only abonnement afsluit, stuurt de desbetreffende provider een simkaart op. Deze plaats je vervolgens in je smartphone. Het is belangrijk dat je toestel simlock vrij is. De simkaart maakt het mogelijk dat je kunt bellen, sms’en en internetten. Let op. Je krijgt geen extra toestel geleverd bij een sim only abonnement. Veel mensen verwarren een sim only abonnement met een mobiele abonnement.

Wat zijn de voordelen?

Een sim only abonnement is, vergeleken met een mobiele abonnement, vele malen goedkoper. Bij een mobiele abonnement krijg je een toestel geleverd. Heel mooi, maar deze kosten zijn uiteraard verwerkt in de maandelijkse lasten. Bij een sim only abonnement is dit niet het geval. Je ontvangt een extra korting, waardoor je maandelijkse kosten lager zijn. Hieronder benoemen we nog een aantal voordelen:

  • Maandelijkse lasten zijn relatief laag
  • Voordelig bellen, sms’en en internetten
  • Maandelijks opzegbaar contract
  • Flexibele abonnementen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 5 =