Written by Mo Maghsoudi

Beste sim only aanbieder

In onze blog helpen we je om de beste sim only aanbieder te vinden. De beste sim only aanbieder vinden kan veel tijd in beslag nemen. Helemaal als je niet weet waar je op moet letten tijdens het afsluiten van een sim only abonnement. Maak je geen zorgen. In onze blog leggen we je precies uit hoe je de beste sim only aanbieder kunt vinden en bieden we je meer informatie. Lees gerust verder.

Sim only vergelijken

Ben je op zoek naar de beste sim only aanbieder? Maak dan gebruik van onze vergelijker, waar je alle sim only aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Je kunt de verschillende sim only abonnementen filteren op basis van het aantal belminuten, SMS’jes en internet MB’s per maand. Wil je nog specifieker zoeken? Dan is het ook mogelijk om te filteren op basis van contractsduur (2-jarig, 1-jarig of maandelijks opzegbaar), internetsnelheid (3G/4G) en reviews. Zodra je de filteropties toepast, komt de beste sim only aanbieder bovenaan te staan. Kijk in onze vergelijker:


Waarom sim only vergelijken?

Sim only vergelijken stelt jou in staat om de beste sim only aanbieder te vinden die echt bij je past, zonder dat je teveel betaalt. De duurste sim only is niet per se de beste sim only. Vaak is het tegenovergestelde waar. Stel je voor dat je 100 belminuten/SMS’jes en 2000 MB’s nodig hebt en dit invult in onze vergelijker. Dan komt de beste sim only aanbieder met de goedkoopste prijs bovenaan te staan. Met sim only vergelijken bespaar je dus op je maandelijkse lasten!

Wie is de beste Sim only aanbieder?

Het antwoord op deze vraag is erg subjectief. Daarom raden wij ook aan om zelf verschillende sim only abonnementen af te wegen met elkaar. Toch kunnen we je wellicht de goede kant op sturen. Wij zijn van mening dat zowel Simyo als Simpel het erg goed doen wat betreft Sim only abonnementen.

Wat maakt Simyo en Simpel tot één van de beste sim only aanbieders?

In onze blogpost over Simyo of Simpel hebben we deze vraag verder onder de loep genomen. Bij Simyo kun je maandelijks je bundel aanpassen. Daarnaast is het ook mogelijk om een flexibel contract af te sluiten, waardoor je een abonnement afsluit dat maandelijks opzegbaar is. Bijgaand heb je het voordeel dat je met Simyo gebruik maakt van het betrouwbare 4G netwerk van KPN.

Simpel heeft ook een aantal sterke punten. Simpel biedt goedkopere sim only abonnementen aan met iets minder snelle downloadsnelheden (tot 75mbps) in vergelijking met Simyo. In ruil daarvoor krijg je wel gratis nummerbehoud en heb je de mogelijkheid om een belplafond in te stellen. Dit is met name geschikt voor kinderen en ouderen.

Nog niet bekend met Sim only abonnementen?

Een sim only is erg eenvoudig. Met een sim only abonnement kun je je eigen bundel samenstellen door het aantal belminuten, SMS’jes en internet MB’s te kiezen. Zodra je je eigen bundel hebt samengesteld, stuurt de door jou gekozen provider een simkaart op. Het enige wat je hoeft te doen is de simkaart te plaatsen in jouw toestel. De simkaart maakt het mogelijk dat je kunt telefoneren en internetten.

Let op! Veel mensen verwarren een sim only met een mobiele abonnement. Het verschil is dat je bij een sim only geen extra toestel krijgt geleverd. Met een sim only maak je dus gebruik van je huidige toestel. Het is ook mogelijk om een losse toestel aan te schaffen en een aparte sim only af te sluiten. Je bent 9 van 10 keer goedkoper uit!

Voordelen van een sim only abonnement

Sim only abonnementen worden tegenwoordig steeds vaker afgesloten. Veel mensen beginnen de voordelen van een sim only in te zien. Een sim only abonnement is namelijk vele malen goedkoper dan een mobiele abonnement. Je betaalt alleen voor het aantal belminuten, SMS’jes en internet MB’s. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die je moet weten! Die hebben we hieronder opgesomd:

  • Abonnement samenstellen op basis van je verbruik
  • Keuze uit veel verschillende sim only aanbieders: de beste sim only aanbieder kiezen
  • Goedkope manier om te bellen, SMS’en en internetten
  • Flexibele contracten: 2-jarig, 1-jarig of maandelijks opzegbaar

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien + 6 =