Written by Mo Maghsoudi

Beste sim only 4G kopen?

De beste sim only 4G abonnement, wie wilt dat nou niet? Je hebt de keuze uit veel verschillende providers in Nederland. Iedere provider biedt een unieke sim only aan tegen een verschillende prijs. We hebben alle providers met elkaar vergeleken, op basis van hun aanbod en prijzen. Na het lezen van onze blog heb je de beste sim only met 4G te pakken.

Wie is de beste sim only 4G provider?

Zoek je de beste sim only 4G simkaart? Dan moet je een provider uitkiezen die dit aanbiedt. De beste sim only 4G provider is iets persoonlijks en verschillend voor iedereen. Het is namelijk afhankelijk van je internetgebruik. De een heeft baat bij de goedkoopste sim only abonnement, terwijl de ander juist baat heeft bij een snelle sim only 4G abonnement. We bieden een goede oplossing om de beste sim only 4G abonnement te kiezen: onze vergelijker! Je kunt alle providers namelijk filteren op basis van een aantal criteria: internetsnelheid, prijs en contractsduur enzovoort. Zo kun je zelf bepalen welk sim only 4G het beste bij je past.

Direct de beste sim only 4G abonnement afsluiten?

Wil je direct de beste sim only 4G abonnement afsluiten? Het enige wat je hoeft te doen is je gebruik in te vullen. De beste sim only 4G abonnement krijg je automatisch bovenaan de vergelijker te zien. Je kunt daarnaast gebruik maken van de filteropties, om het abonnement af te stemmen op jouw wensen en behoeften! Binnen een paar stappen heb je een nieuwe abonnement afgesloten. Het kost je slechts enkele minuten. Neem een kijkje:

Wil je meer informatie over sim only abonnementen en de voordelen van 4G internet? Lees dan gerust verder!

Wat is een sim only abonnement?

We leggen je kort uit wat een sim only precies inhoudt. Bij een sim only maak je gebruik van je huidige toestel. Het is ook mogelijk dat je een losse toestel aanschaft. Een sim only is een abonnement waarbij je maandelijks een X aantal belminuten, SMS’jes en internet data van je provider krijgt. De provider stuurt je een simkaart op die je in je toestel plaatst. De simkaart maakt het mogelijk dat je je tegoed (belminuten, SMS’jes en internet data) kunt gebruiken. Het verbindt je toestel met het netwerk van de provider. Met een sim only ben je meestal gebonden aan een contract van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Voordelen van een sim only met 4G internet

Een sim only abonnement met internet (4G) heeft een aantal voordelen. Zo is het 4G internet (4th generation) de opvolger van het 3G-internet (3rd generation). Het is nieuwer, beter en sneller vergeleken met het 3G internet. Dit is terug te zien in de downloadsnelheden van ruim 200 Mbps. Foto’s en video’s zijn binnen enkele seconden geladen. Daarnaast heeft een sim only 4G abonnement nog een tal van voordelen, namelijk:

  • Snelle download- en uploadsnelheid
  • Landelijke dekking
  • Foto’s en video’s laden
  • Muziek streamen
  • Geschikt voor games

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

acht − 3 =