Written by SimonlyCheck

Beste sim only 4G abonnement afsluiten?

De beste sim only 4G abonnement van december 2018 vind je op onze pagina. We hebben alle providers met elkaar vergeleken op basis van hun sim only abonnementen en prijzen. Wil je de beste sim only 4G abonnement afsluiten? Kijk dan in onze vergelijker!

De beste sim only 4G abonnement afsluiten?

Zoek je de beste sim only 4G abonnement die bij je past? We kunnen je vertellen dat de ‘beste’ sim only abonnement niet bestaat. Het is namelijk afhankelijk van jouw wensen en behoeften! Wil je altijd en overal online zijn? Dan is het voordelig om een sim only abonnement af te sluiten met veel of onbeperkte internet MB’s. In onze vergelijker vind je alle 4G providers van Nederland. Je kunt de filteropties gebruiken om de beste sim only 4G abonnement te vinden:

Sim only abonnement: hoeveel data heb ik nodig?

Hoeveel data heb ik nodig? Dit is afhankelijk van jouw persoonlijk gebruik. Wat je kunt doen is je internetgebruik van de afgelopen maanden erbij pakken. Dat zou een goede indicatie moeten geven van je maandelijkse gebruik. Kom je er nog niet uit? Volg dan onze richtlijnen:

  • Een sim only abonnement met 1-2GB per maand is gunstig voor mensen die hun telefoon nauwelijks gebruiken. Let op. Het aantal MB’s is niet
  • Een sim only abonnement met 3-6GB per maand is gunstig voor mensen die regelmatig mailen, Google Maps gebruiken en browsen, zonder constant een WiFi verbinding te gebruiken
  • Een sim only abonnement met 7-14GB per maand is gunstig voor mensen die heel veel data nodig hebben, om bijvoorbeeld films te streamen en/of te gamen. Dit zou genoeg moeten zijn om een maand door te komen
  • Een sim only abonnement met onbeperkt internet is gunstig voor mensen die 24/7 online willen zijn. Onbeperkt data is ook geschikt voor mensen die hun gebruik niet graag bijhouden en geen boete willen ontvangen. Wil je een abonnement met onbeperkt data? Kijk dan in onze vergelijker om de beste sim only abonnement af te sluiten

Is een sim only abonnement gunstig voor mij?

Een sim only abonnement is gunstig voor mensen die geld willen besparen op hun maandelijkse telefoonkosten en niet gebonden willen zijn aan een lang contract. Als je behoort tot een van de bovenstaande groepen, is het voordeliger om een sim only abonnement af te sluiten. We leggen je uit waarom.

Je mobiele abonnement loopt bijna ten einde en je wordt regelmatig gebeld door je provider. Ze vragen constant of je een nieuwe abonnement wilt afsluiten. De vraag die je jezelf moet stellen is: is mijn huidige toestel aan vervanging toe? Bij het overgrote deel van de mensen is dit niet het geval. Als je huidige toestel het nog prima doet, raden we je aan om een sim only abonnement te nemen. Met een sim only abonnement kun je voordelig bellen, SMS’en en internetten. Een sim only abonnement is daarnaast veel goedkoper dan een mobiele abonnement. De kosten van het toestel worden immers verrekend in de kosten. Een sim only abonnement kan je wel tientallen euro’s per maand schelen. Kijk in onze vergelijker hoeveel jij kan besparen.

Ben je wel toe aan een nieuwe toestel? Dan raden je we aan om het toestel los aan te schaffen, met een losse sim only abonnement. Tegenwoordig heb je de keuze uit veel telefoonmerken. Als je een losse toestel aanschaft, met een sim only abonnement, betaal je minder over een tijdsperiode van 24 maanden. Houd je van flexibiliteit? Dan kun je ervoor kiezen om een sim only abonnement van 30 dagen te nemen. Kijk in onze vergelijker!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × twee =