Written by Merel

Ben verlaagt prijzen databundels

Mobiele provider Ben verlaagt de prijzen van haar databundels! Dit is goed nieuws voor iedereen die het liefst de hele dag online wilt zijn. Mobiel internet wordt nog steeds met de dag meer gebruikt, waardoor Ben met deze prijsverlaging de klant tegemoet wilt komen. De prijzen voor sms’en en bellen stijgen daarentegen wel lichtelijk. Slecht nieuws voor de bellers onder ons, maar wanneer je bellen met internetten combineert ben je wellicht alsnog goedkoper uit dan voorheen!

Wijziging in prijzen voor sim only’s met internet en belbundels

De prijswijzigingen die Ben zal doorvoeren zijn van toepassing op nieuwe klanten en huidige klanten die hun abonnement verlengen. Klanten waarvan het contract nog niet ten einde is blijven tot die tijd het tarief betalen dat ze gewend zijn.
Ben zet deze stap om de klanten tegemoet te komen in hetgeen dat zij het liefst willen en dat is tegenwoordig goedkoop internetten. Een sim only met internet is momenteel het meest populair onder de Nederlandse bevolking. Het tarief voor internetten is de laatste jaren alleen maar aan het dalen en wij verwachten dat deze daling zich nog een bepaalde tijd voortzet.

Bel/sms bundels

Tegelijk met deze prijswijziging, voegt Ben ook een nieuw bel/sms bundel toe aan haar aanbod, namelijk een bundel van 50 belminuten of sms’jes. Daarnaast blijven de huidige bel/sms bundels bestaan, waardoor het assortiment er als volgt uitziet:

  • 50 belminuten/sms’jes voor €5,50
  • 100 belminuten/sms’jes voor €6,- (in plaats van €5,-)
  • 300 belminuten/sms’jes voor €8,- (in plaats van €6,-)
  • Onbeperkt bellen en sms’en voor €10,- (in plaats van €10,50)

De prijzen voor deze bel/sms bundels zijn dus licht gestegen. Je kunt ze combineren met een internetbundel. In dat geval compenseert de verlaagde prijs van de databundel wel weer deze verhoogde tarieven, als je dit vergelijkt met de oude prijzen.

Internet bundels/databundels

Ben houdt het aanbod van databundels op een totaal van 3, welke allemaal in prijs dalen. Het aanbod aan internetbundels zal er zo uit gaan zien:

  • 500 MB voor €2,50 (in plaats van €3,-)
  • 1500 MB voor €6,- (in plaats van €8,-)
  • 2500 MB voor €7,50 (in plaats van €11,-)

Wanneer je al klant ben bij Ben en je wilt je abonnement van 100 belminuten met 1500 MB data verlengen, dan ga je er alsnog €1,- op vooruit.

Gratis verdubbeling van je bundels!

De verdubbelingsactie van Ben, die al enige tijd loopt, zal geldig blijven. Dit houdt in dat het zowel het aantal data als sms’jes en belminuten worden verdubbeld in de gehele looptijd van het abonnement. Neem je dus een abonnement af van 50 belminuten of SMS en 500 MB? Dan krijg je uiteindelijk 100 belminuten of SMS en 1GB.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vijftien + 4 =