Written by SimonlyCheck

Ben vergroot data-aanbod

Telecombedrijf Ben heeft recentelijk zijn sim only abonnementen gewijzigd. Gebruikers krijgen namelijk extra internet MB’s bij het afsluiten van een sim only abonnement. Tijdens deze blog brengen we je up-to-date over de nieuwe sim only bundels.

Extra internet data

Telecomprovider Ben is in 2016 uitgeroepen tot de beste mobiele provider van Nederland. Ze staan bekend om de goedkope sim only abonnementen die ze aanbieden. Ze hebben regelmatig acties waarbij de sim only bundels goedkoper worden of je meer data bij je abonnement krijgt. Bij de sim only abonnementen van Ben heb je de keuze uit 3G en 4G internet. Voor 4G internet (met een downloadsnelheid van 100 Mbps) betaal je 1 euro extra per maand. Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, waardoor je snel en stabiel kunt internetten. Daarnaast is Ben geliefd onder de studenten. Studenten kunnen namelijk gebruik maken van de studentenkorting. Ze kunnen een sim only abonnement afsluiten of een toestel aanschaffen met korting.

Ze heeft Ben recentelijke zijn bundels aangepast. Ze hebben extra internet MB’s toegevoegd aan de sim only abonnementen die je er standaard bij krijgt. De extra internet MB’s zijn geldig zolang de sim only abonnement loopt. Gebruikers krijgen standaard 100 belminuten bij een sim only abonnement. Hier zijn extra MB’s aan toegevoegd. We hebben een overzicht gemaakt van de nieuwe bundels:

BundelContractduurPrijs per maand
100 belminuten + 1GB (500MB extra)2 jaar€7,50
100 belminuten + 2GB (1GB extra)2 jaar€8,-
100 belminuten + 3GB (1GB extra)2 jaar€9,-
100 belminuten + 5GB (1.5GB extra)2 jaar€11,-
100 belminuten + 7GB (2GB extra)2 jaar€14,-

Ben sim only bestellen?

Ben je op zoek naar een voordelige en goedkope sim only abonnement bij Ben? En wil je die direct afsluiten? Neem dan een kijkje in onze vergelijker, waar we alle abonnementen op een rijtje hebben gezet. We raden je aan om de filteropties (prijs, aantal belminuten/SMS’jes, aantal MB’s en contractsduur) te gebruiken, om de beste deal te vinden die bij je past:


Achtergrondinformatie provider Ben

Ben is een Nederlandse telecombedrijf. Ben is in 1998 opgericht. Een aantal jaar later, in 2002, zijn ze overgenomen door T-Mobile. Ben maakt onderdeel uit van deze telecomgigant en maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Ben biedt voordelige sim only abonnementen aan. Het doel is om alles uit je budget te halen, met flexibele bundels. Je kunt bij Ben ook terecht voor een mobiele abonnement. Ze hebben in de meeste gevallen de op één-na nieuwste mobiele toestellen in het assortiment.

Ben is populair onder de studenten. Ze bieden namelijk studentenkorting aan. Dit houdt in dat studenten meer belminuten, SMS’jes of internetdata krijgen bij een sim only of mobiele abonnement. Daarnaast zijn studenten vrijgesteld van de eenmalige aansluitingskosten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − zeventien =